Filmes maszkot hordanál koronavírus idején? Íme a legmenőbbek

Vedd fel a kultfilmeket ábrázoló maszkokkal a harcot a világméretű koronavírus-járvány ellen!

Lassan egy éve már, hogy a sapka-sál-kesztyű kombó mellé fel kell vennünk a maszkot is. Nemcsak itthon kell ügyelnünk erre, hanem jóformán a világ összes országában jogszabály írja elő, hogy az utcán, a boltokban, a postán, a bankban, az elvitelre berendezkedett vendéglátóhelyeken és a tömegközlekedési járműveken kötelező az orrot és a szájat is elfedő maszk. Így talán az a legjobb, ha minél több, lehetőség szerint nem eldobható, hanem mosható arcmaszkkal szerelkezünk fel. Szerencsére ma már rengeteg különböző lehetőség közül választhatunk, hatalmas biznisz lett ugyanis a maszk – ez az új „együtteses póló”, ami alapján azonnal megtudható az illető zenei (filmes, videójátékos, stb.) ízlése, de akár a politikai hovatartozása is.

A külföldi oldalakon az egyik legnépszerűbb maszk jelen cikkünk megírásának pillanatában az, amelyet A bárányok hallgatnak című kultfilm emlékezetes, halálfejes pillangós plakátja alapján készítettek. 24 dollár helyett most akciósan csak 11 dollár 99 cent az Amazonon.

Forrás: Amazon.com

 

De van popcornos is a Zazzle kínálatában 12 dollár 95 centért:

Forrás: Zazzle.com

 

Horrorrajongók pedig olyan maszkot is rendelhetnek 12 dollár helyett 7 dollár 55 centes áron az Amazonról, amin stílszerűen a slasher műfaj olyan legendás maszkos sorozatgyilkosai sorakoznak, mint Bőrpofa A texasi láncfűrészesből, Jason Voorhees a Péntek 13.-filmekből, Michael Myers a Halloween franchise-ból és a kis rémpofa a 2007-es Trick 'r Treatből.

Forrás: Amazon.com

 

(via Indiewire)