Godzilla vs. Kong: Megvan a szörnytalálkozó rendezője

Adam Wingard terelgeti majd a két óriási szörnyet.

A márciusban bemutatott Kong: Koponya-sziget 565,6 millió dollárnyi (több mint 15 milliárd forint) bevételt hozott világszerte, úgyhogy logikus a folytatás, sőt. A szörnyuniverzumról még több bőrt húznak le, és már készül is a Godzilla: King of the Monsters Millie Bobby Brownnal, Kyle Chandlerrel és Vera Farmigával, melyet még a Godzilla vs. Kong előtt mutatnak be, 2019-ben, a két szörny összecsapását 2020 májusában láthatjuk majd.

Fotó: Godzilla, King of the Monsters! - amerikai-japán sci-fi, 80 perc, 1956
Fotó: Godzilla, King of the Monsters! című amerikai-japán sci-fi (1956)

 

A Legendary és a Warner Bros filmstúdiók még 2015-ben jelentették be, hogy közösen készítik el a King Kong és a Godzilla folytatásait, a közös meló első gyümölcse lett a Koponyasziget. A Godzilla és King Kong összecsapásáról szóló film előkészületei már javában folynak, és a két filmes cég egy írószobát is alapított a film forgatókönyvének sikeressége érdekében: az elképzelések szerint nem egyetlen ember fogja megírni, hanem több forgatókönyvíró bedobált ötleteiből készül el a végleges sztori. A forgatókönyvírókat Terry Rossio fogja össze, az ő vezetésével készül a script. Az írócsapatban ott van még a Star Trek: Mindenen túl alkotópárosa, Patrick McKay és J.D. Payne, valamint Lindsey Beer, Cat Vasko, T.S. Nowlin és J. Michael Straczynski.

Wingard legutóbb az Ideglelés - The Blair Witch Project rebootját rendezte, valamint a Netflix számára is készített egy sorozatot a már számtalanszor feldolgozott Death Note című japán mangából.

via Variety.com