Grumpy Cat és Rick Astley a Rontó Ralph 2. új előzetesében

A Ralph lezúzza a netet címre hallgató animációs folytatás új trailerében inkább úgy tűnik, mintha a net zúzná le Ralph-ot…

A hat évvel az első film után játszódó második részben a videojátékok világa után a két jó barát, Rontó Ralph és a kis Vanellope von Cukk hátrahagyja a játéktermet, hogy felfedezzék az internet (számukra) vadonatúj, izgalmas, ám idegen és szokatlan univerzumát – ami azonnal el is nyeli őket.

Kalandokkal teli utazásuk apropója egyébként, hogy pótalkatrészt kell keríteniük Vanellope játékához, a Sugar Rush-hoz. Arra azonban nem számítanak, hogy ennek során még a dark web bugyraiba is eljutnak.

Utazásuk során Vanellopére és Ralph-ra rázúdul minden jó és minden rossz is az internetről – előbbiek közé tartozik például Rick Astley Never Gonna Give You Up című száma vagy épp a net leghíresebb macskája, Grumpy Cat.

A Disney által megálmodott kedves figurák hangját egyébként olyan sztárok kölcsönzik, mint John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, Kristen Bell vagy Ed O'Neill – de őket persze mind nem fogjuk hallani november 22-én, amikor az animációs film megérkezik a magyar mozikba.


(via Uproxx)