Gwyneth Paltrow már megint benézte

A nem túl szimpatikus színésznő tapintatlanságával és érzéketlenségével számtalanszor keltett már felháborodást: most a Marvel univerzum alkotóit és színészeit, azaz saját kollégáit sikerült megsértenie.

A Marvel filmjeiben Vasember szerelmét, Pepper Pottsot játszó sztár egyik partnere, Jon Favreau (ő Vasember segédje a mozikban) The Chef Show című főzőműsorának vendége volt, amikor Favreau azzal állt elő, hogy akkor kezdett el dolgozni ezen a programon, amikor ők ketten a Pókembert forgatták.

Erre Paltrow zavartan ismételgetni kezdte a címet, mire a színész rákérdezett: „Ugye emlékszel, hogy játszottunk a Pókemberben?”

„Mi nem voltunk a Pókemberben”

– jött a színésznő válasza, mire Favreau és séfpartnere, Roy Choi megpróbálták felfrissíteni a sztár memóriáját, de ő ragaszkodott hozzá, hogy ő csak a Bosszúállókban szerepelt.

Paltrow és Robert Downey Jr. a filmben. Forrás: InterCom

 

Amikor azonban Favreau leírt egy konkrét jelenetet („Emlékszel a film végére, amikor ott van Tom Holland, te meg kisétálsz, és tartasz egy sajtótájékoztatót?”), Paltrow memóriája végre felfrissült, és beugrott neki a dolog. „Ja, tényleg! Az a Pókemberben volt? Te jó ég!” – csodálkozott.

A Marvel egyébként híres arról, hogy a saját sztárjait is homályban tartja, hogy minél kevesebb infó terjedjen a filmjeikről, szóval nem kizárt, hogy Paltrow jeleneteit a filmben akkor vették fel, amikor a Bosszúállók mozit is forgatták, és neki nem is szóltak róla – de azért mégiscsak kínos, hogy ennyire nem kíséri figyelemmel a fejleményeket még utólag sem. A szóban forgó Pókember film, a 2017-es Pókember: Hazatérés folytatása, a Pókember: Idegenben egyébként július 4-én érkezik a magyar mozikba.


(via NME)