Ha nem vigyázol, bármikor drogdíler válhat belőled

A Szólíts a neveden ifjú sztárjának nagyon beindult a karrierje.

Kijött az első előzetes az elsőfilmes Elijah Bynum Hot Summer Nights című filmjéhez, amelynek férfi főszerepét a Szólíts a nevedennel híressé vált Timothée Chalamet játssza. A művet a South by Southwest fesztiválon történt márciusi debütálása után július 27-én mutatják be az amerikai mozik.

A nyolcvanas évekbe visszaevező átlagos „kamaszkorom legszebb nyara” filmként induló alkotás a most nyilvánosságra hozott trailer szerint hirtelen váratlan fordulatot vesz, amikor a főhős egy fatális véletlennek köszönhetően betör a marihuánabizniszbe.

A Hot Summer Nightsban Chalamet figurájának szerelmét Maika Monroe (Valami követ, A függetlenség napja: Feltámadás, Az 5. hullám) alakítja. A filmben mások mellett szerepel még Thomas Jane és William Fichtner is.

Ami pedig Timothée Chalamet-t illeti, ő tényleg berobbant a Szólíts a nevedennek köszönhetően: csak az idén két másik filmben is láthatjuk: Woody Allen A Rainy Day in New Yorkjában és egy Beautiful Boy című drogdrámában Steve Carell oldalán. Jövőre pedig jön a The King című V. Henrik-feldolgozás, de már 2020-ra is vannak tervei, hiszen akkor érkezik a Szólíts a neveden folytatása.


(via Variety)