Harley Quinn önálló filmje olyan lesz, mint a mesebeli okos lány

Csak a szokásos fejetlenség a DC filmek háza táján.

A borzalmas Öngyilkos osztagnak egyetlen erénye volt: Harley Quinn. Margot Robbie kilóra megvett mindenkit, a karakter azonnal ikonikussá vált, így magától értetődött, hogy még sokszor láthatjuk a Jokerbe halálosan szerelmes zakkant expszichológust.

Jelenleg így áll a helyzet: természetesen visszatér az Öngyilkos osztag folytatásában, a Macskanővel és Méregcsókkal bandázik majd a Gotham City Sirens-ben, készül egy film, amiben Jared Leto Jokerével gézengúzkodik, és most jelentették be, hogy elkezdtek dolgozni még egy Harley Quinn-filmen, ugyanúgy Robbie-val, ám az nem lesz a DC moziverzum része. Akár a mesebeli okos lány, akin volt is ruha, meg nem is: Margot a DCU-ban őrültködhet, miközben azon kívül is. A Warner tényleg nem tudja, mit csinál.

De nem ez az egyetlen készülő film, ami nem a DCU-n belül játszódik: Todd Phillips és Martin Scorsese Joker eredettörténetén dolgozik (Leto nélkül), és fene se tudja, mi is a helyzet Matt Reeves Batmanjével, mert ott is szó volt róla, hogy a közös univerzumon kívül esik, aztán mégsem, de már megszokhattuk, hogy ezeket nem kell komolyan venni, úgyis máshogy lesz. (via The Hollywood Reporter)