Harrison Ford londinerként kezdte: nagy sztárok első filmes szerepei

Minden sztár alulról indult, és erről sok esetben régi filmek és sorozatok árulkodnak. Lássuk, milyen volt Lady Gaga, Kristen Stewart vagy Reneé Zellweger, mielőtt az egész világ megismerte volna az arcukat.

Lady Gaga - Maffiózók

 

A 15 éves Lady Gaga tipikus tinilányként cigizik és iszogat az úszómedence partján a barátnőivel a Maffiózók című sorozatban, és még semmi nem utal arra, hogy majd húskosztümben hódítja meg a világot.

 

 

Kristen Stewart - A tizenharmadik év

 

A tizenharmadik év című film egy olyan srácról szól, akinek pikkelyei és uszonyai nőnek, majd sellőfiúvá változik. Ebben tűnik fel egy jelenetben az Alkonyattal befutott Kristen Stewart, éppen az ivókúthoz áll sorban fehér pulóverben, hátizsákban nagy, ártatlan tekintettel.

 

 

Leonardo DiCaprio - Roseanne

 

A Rém rendes család után egy évvel indult a Roseanne című sorozat, aminek egy háromgyerekes gyári munkás édesanya áll a középpontjában, és mind a kettő nagyon hasonló stílust képvisel. A Roseanne-ben kapott szerepet a kis DiCaprio, aki az egyik gyerek osztálytársaként mosolyog egy vágóképen.

 

 

Renée Zellweger - Tökéletlen idők

 

Richard Linklater híres gimis bulifilmjében nemcsak a füves cigiző Milla Jovovich tűnik fel, de egy pillanatra Renée Zellweger is látható, mint lány a kék kocsin.

 

 

Harrison Ford - Agyafúrt kasszafúró

 

A színészről már írtuk korábban, hogy hosszú próbálkozás után viszonylag későn futott be. Az első szerepét az Agyafúrt kasszafúró című 1966-os filmben kapta, ahol londinerként kereste egy levél gazdáját.

 

 

Ashley Tisdale - Donnie Darko

 

A High School Musical előtt az énekesnő-színésznő egy sokkal sötétebb filmben, a Donnie Darkoban kapott egy kicsike szerepet. Itt a nyálas életmódgurut alakító Patrick Swayze és a rá kíváncsi helyi lakosok előtt irányítja a reflektorfényt a duci mostohatestvérére, aki szerinte túl sokat eszik.

 

 

 



Milo Ventimiglia - Kaliforniába jöttem



Mielőtt feltűnt volna Jess, a könyvfaló rosszfiú szerepében a Szívek szállodájában, Milo Ventimiglia a Kaliforniába jöttem című sitcomban kapott egy egymondatos szerepet. A sorozat sztárja az ifjú Will Smith volt, Ventimigliának az egyes számú házibulizó szerepe jutott, aki épp lesétál az emeleti hálószobából egy lánnyal a karján, majd elsüt egy poént. A színész a mai napig bármikor elreppeli a sorozat főcímdalát, ahogy azt a Glamour magazin kérésére két éve meg is tette.

 

 


Forrás: Buzzfeed