Harrison Ford végre beszélt Carrie Fisherrel való kapcsolatáról

Még ha nem is önszántából. Az is kiderült, hogy a színész nem olvasta Fisher memoárját, amiben viszonyukról írt.

Carrie Fisher A hercegnő naplója című életrajzi könyvében részletezte Harrison Forddal folytatott viszonyát. A kapcsolat a Star Wars: Egy új remény forgatásának idején, 1977-ben alakult ki köztük, amikor Fisher még csak 19 éves volt, Ford pedig már 33. A nagy korkülönbséghez még pluszban jött, hogy Fordnak volt egy felesége (Mary Maquardt) és két gyermeke.

Amikor Fisher kitálalt a kapcsolatról, Harrison Ford észrevehetően egyetlen szóval sem kommentálta a régen történteket, ám most mégis megtörte a csendet a GQ magazinnak adott interjújában.

„Nagyon furcsa volt” - mondta Ford, aki kínosan ügyelt rá, hogy a lehető legrövidebb válaszokat adja a kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy tudta-e, hogy Fisher írni fog kapcsolatukról a könyvében, egy rövid „egy bizonyos fokig” volt a válasz. Aztán jobban elgondolkodott, és még hozzátette, hogy „Ó, nem tudom. Nem tudom. Tudja, Carrie idő előtti halála miatt nem igazán érzem azt, hogy ezt meg akarnám vitatni.”

Ford biztosította a riportert, hogy azzal minden rendben van, hogy arról kérdezi, hogy érez a könyvvel kapcsolatban, de a kapcsolatukat egyáltalán nem akarja szóba hozni. Arra a kérdésre pedig, hogy olvasta-e Fisher memoárját, szűkszavúan annyit mondott, hogy „Nem, nem olvastam.” Ha nem is beszélt túl sokat Ford a kapcsolatukról, azért a kérdésekre adott reakciói és válaszai meglehetősen beszédesek.

Fisher visszaemlékezéseiből kiderül, hogy ő és Ford George Lucas születésnapi partija után együtt töltötték az éjszakát, ám Fisher kétségek között őrlődött. „Annyira intenzív volt… Egész héten Han és Leia voltunk, hétvégén pedig Carrie és Harrison."

Így írt erről a könyvben: 
„Harrisonra néztem. Egy hős arca – néhány hajszál rálógott nemes, enyhén barázdált homlokára. Hogyan is kérhettem volna, hogy egy ilyen ragyogó emberi lény elégedett legyen velem?”

Fisher azt is elmondta, hogy mennyire sokkolta, hogy a kitudódó kapcsolat ekkora zűrzavart okozott. „40 évvel ezelőtt történt.”

Amikor Fisher elmondta Fordnak, hogy megírja memoárjában a kapcsolatukat, és persze ezzel együtt Ford házasságtörését, Ford csak ennyit felelt szárazon: „Ügyvéd!”  Fisher erre ajánlatot tett Fordnak, hogy elolvashatja az egyik korábbi kéziratot, és írhat megjegyzéseket a szövegbe.


„Felhívtam, és azt mondtam: »Hol vagy? Elküldtem neked«" - nyilatkozta a színésznő a People magazinnak. „Nem akarok senkit sem kínos helyzetbe hozni, ő nagyon zárkózott. Azt mondtam neki, hogy »Tudom, hogy nem leszel ideges, de...«”


Előzőleg a színésznő azt nyilatkozta, hogy szégyellte és bűntudata volt amiatt, hogy a kapcsolat nyilvánosságra került.

via looper.com