Hasvillantás és leopárdminta: itt vannak az első fotók az új Charlie angyalairól

Kristen Stewart, a másik két angyal és a Bosley-t alakító Elizabeth Banks is rajta van a képeken.

Ahogy arról korábban már írtunk, a hetvenes évekbeli tévésorozatot és az az alapján készült két nagyjátékfilmet követően Elizabeth Banks forgat rebootot a rátermett magándetektívlányok sztorija alapján, Kristen Stewarttal, az élőszereplős Aladdin Jázmin hercegnőjét alakító Naomi Scott-tal és az újonc Ella Balinskával a címszerepben.

A film első promóciós fotóját az Entertainment Weeklyben hozták nyilvánosságra, stílszerűen „Jó reggelt, angyalok!” felütéssel. A három angyalon kívül pedig Banks is szerepel a képen, hiszen a rendezői feladatok mellett ő játssza majd az egyik Bosley-t. Lapozás után a filmből származó jelenetfotókat is láthatunk (ide kattintva pedig még több fénykép, köztük egy forgatási fotó is látható).

Az új filmben több Bosley is szerepel majd, a színésznőn kívül még Djimon Hounsou és Patrick Stewart alakításában. A reboot sztorija szerint ugyanis az új angyalok csupán egyetlen akciócsoportot jelentenek az immár globálissá fejlődő Townsend ügynökségnél, amely világszerte kínálja biztonsági és nyomozói szolgáltatását, így a Bosley itt nem egy név, hanem tulajdonképpen egy rangot jelent, mint a hadseregben a hadnagy.

A Charlie angyalai eredetileg öt évadon át, 1976 és 1981 között futott az ABC-n, majd 2000-ben mutatták be a felhasználásával készült nagyjátékfilmet (Cameron Diazzal, Drew Barrymore-ral és Lucy Liúval az angyalok szerepében), amit 2003-ban követett a második rész. Elizabeth Banks úgy nyilatkozott, az ő filmje sokkal inkább egy folytatás kíván lenni a korábbi Charlie angyalai sztorik után, mint egy remake. A művet november 15-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Independent)