Hatalmas egójuk miatt soha nem veszíthetnek a Halálos iramban kemény csávói

Vin Diesel, Dwayne Johnson és Jason Statham szerződésben kötötték ki, hogy egyik macsó alfahím sem lehet erősebb a másiknál.

A Halálos iramban-franchise múlt héten debütált első spin-offja, a Hobbs & Shaw sajnos elég gyengére és határozottan unalmasra sikerült, és a korábban szórakoztató karakterek viccelődése is kimerül a szó szerinti pöcsméregetésben. A Wall Street Journal írta meg, hogy Dwayne Johnson, Jason Statham és az alapsorozat egyre inkább háttérbe szoruló főembere, Vin Diesel szerződésben kötötték ki a rettenthetetlen alfahímséget.

A szerződésük szerint karakterüket nem győzhetik le, sőt, pontosan meghatározták, hogy mennyire verhetik meg azokat. Stathamet csak egy bizonyos mértékig püfölhetik, Diesel húga, aki egyben a sorozat egyik producere, kijelölt egy számot, hogy öccse legfeljebb hány ütést kaphat, Johnson pedig csak annyira veri szét az ellent, amennyit ő kapott tőle – mondjuk ez utóbbi legalább jófejség. A meglepő kitételek lényege, hogy egyikük sem tűnhet erősebbnek a többinél. Az ötlet Dieseltől származik.

A sorozat epizódjainak forgatása sem volt mentes a hármas kakaskodásaitól, de a szerződésekből egyértelműen kiderül, hogy a franchise-ban betöltött szerepük semmi másról nem szól, csakis az egójukról. A vásznon feltétlenül kőkeménynek kell lenniük, a tökéletes alfahímnek, és noha tudjuk, hogy ez csak látszat, ezek a napvilágra került, írásban rögzített feltételek szánalmas bohócokká silányítják őket, akik a valóságban nevetségesebbek, mint egy komplett középiskolai fiúöltöző.

(Forrás: Screenrant)