Hatalmasat spoilerezett Az utolsó Jedik rendezője a Mandalorian 2. évadáról

Rian Johnson olyat látott egy hónapja a sorozat forgatásán, ami minden Star Wars-rajongó szívét megdobogtatja majd!

V I G Y Á Z A T ,  S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

Még csak négy epizód ment le a Disney+ csatornán a The Mandalorian című tévésorozatból, de máris úgy tekintenek rá a rajongók (legalábbis azok, akik már megnézhették, mert nálunk csak jövőre lesz Disney+), hogy ez a legjobb dolog, ami történhetett a Star Wars franchise-zal A Birodalom visszavág óta! A siker akkora, hogy már az 1. epizód november 12-i premierje másnapján hivatalosan is bejelentették a 2. évadot. Ennek a forgatására vitte ki a Disney Az utolsó Jedik rendezőjét, Rian Johnsont egy exkluzív bejárásra.

Rian Johnson Az utolsó Jedik tokiói gálavetítésén, 2017. december 6-án (fotó: Christopher Jue / Getty Images for Disney)

 

Johnson egész eddig hallgatott az élményeiről, ám most a The Wrap magazinnak arról mesélt, hogy a közönség legnagyobb kedvencéért, „bébi Yodáért” nem kell aggódni, benne lesz a második évadban is! Ő ugyanis már egy hónapja kiszúrta a kis figurát a forgatáson:

A producer rám nézett, és azt mondta, egy szót sem szólhatsz erről senkinek! Én pedig örökre a szívembe zártam ezt a titkot.

„Bébi Yoda” visszatérésének talán pont a sorozat gonosztevője, Werner Herzog fog a legjobban örülni. A morózus színész-rendező ugyanis annyira szívébe zárta a forgatás alatt a kis lényt, hogy még a stábot is leteremtette, amikor a két bábos által mozgatott kis bábut nem akarták használni az egyik „babázós” jelenetben, mert hogy majd utólag odarajzolják CGI-vel.

A The Mandalorianból eddig négy epizód ment le, a maradék négyet december 6-án, december 13-án, december 18-án és december 27-én láthatják majd a Disney+ csatornával rendelkezők. (via The Independent)