Hátborzongatóan jó lett a Hang nélkül 2 új előzetese

Emily Blunt és a férje, John Krasinski író-rendező tovább folytatják a hangoskodókat gyilkoló rémek és az emberiség maradékának harcát.

Két népszerű posztapokaliptikus film is az érzékszerveinkkel operált 2018-ban: a Madarak a dobozban-ban Sandra Bullockéknak nem volt szabad ránéznie a szörnyekre, különben meghaltak, a Hang nélkülben pedig Emily Blunt és a családja menekült a kifinomult hallású, gonosz lények elől, akik miatt darabjaira hullott az emberi civilizáció. Utóbbi film 340,9 millió dollárt kaszált a mozikban, ami nagyon szép eredmény egy szerény, 20 milliós büdzséből leforgatott alkotástól, így természetesen készült egy  második rész is, amihez egy vadonatúj  előzeteset is kaptunk a Paramount stúdiótól. Íme:

A március 20-án debütáló Hang nélkül 2-ben ismét az Abbott család szörnyek elől menekülése lesz a történet középpontjában. De úgy tűnik, az új részben kapunk majd flashback jeleneteket is azokból az időkből, amikor a rémségek még csak épp hogy elkezdték terrorizálni a Föld lakosságát, totális káoszba taszítva a városlakók életet azzal, hogy például megölték egy tömött busz sofőrjét (ez a rész például már a trailerben is elég félelmetes)... A film érdekessége, hogy ezúttal is Emily Blunt férje, John Krasinski volt a rendező, a forgatókönyvíró és az executive producer, akárcsak az első rész esetében. (via Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu