Hátborzongatóan jó lett a Hang nélkül 2 új előzetese

Emily Blunt és a férje, John Krasinski író-rendező tovább folytatják a hangoskodókat gyilkoló rémek és az emberiség maradékának harcát.

Két népszerű posztapokaliptikus film is az érzékszerveinkkel operált 2018-ban: a Madarak a dobozban-ban Sandra Bullockéknak nem volt szabad ránéznie a szörnyekre, különben meghaltak, a Hang nélkülben pedig Emily Blunt és a családja menekült a kifinomult hallású, gonosz lények elől, akik miatt darabjaira hullott az emberi civilizáció. Utóbbi film 340,9 millió dollárt kaszált a mozikban, ami nagyon szép eredmény egy szerény, 20 milliós büdzséből leforgatott alkotástól, így természetesen készült egy  második rész is, amihez egy vadonatúj  előzeteset is kaptunk a Paramount stúdiótól. Íme:

A március 20-án debütáló Hang nélkül 2-ben ismét az Abbott család szörnyek elől menekülése lesz a történet középpontjában. De úgy tűnik, az új részben kapunk majd flashback jeleneteket is azokból az időkből, amikor a rémségek még csak épp hogy elkezdték terrorizálni a Föld lakosságát, totális káoszba taszítva a városlakók életet azzal, hogy például megölték egy tömött busz sofőrjét (ez a rész például már a trailerben is elég félelmetes)... A film érdekessége, hogy ezúttal is Emily Blunt férje, John Krasinski volt a rendező, a forgatókönyvíró és az executive producer, akárcsak az első rész esetében. (via Independent)