Hivatalos: jön az Uncharted 2-mozifilm

A Sony Pictures nemzetközi forgalmazásért felelős elnöke maga jelentette be: Tom Holland és Mark Wahlberg, azaz Nate és Sully visszatér!

A Barcelonában megrendezett CineEurope Trade Shown Steven O'Dell, a Sony Pictures nemzetközi forgalmazásért felelős elnöke váratlanul bejelentette a készülő Sony-filmek között az Uncharted 2-t, ami természetesen annak a 2022-es Unchartednek lesz a folytatása, amelyben Tom Holland és Mark Wahlberg alakította az azonos című videójátékok két félelmet nem ismerő kincsvadászát, Drake-et és Sullyt.

Forrás: Sony

 

Bár az Uncharted 2-vel kapcsolatban ez az első hivatalos bejelentés, Mark Wahlberg már februárban elkotyogta, hogy elkészült a folytatás forgatókönyve, és startra készen várja, hogy ismét fejest ugorjon a nagy kalandba Tom Holland oldalán, Nathan Drake mentoraként. Azt viszont még egyelőre nem tudni, hogy pontosan kik írhatták a folytatást és az miről szól.

A Naughty Dog sikeres akciójáték franchise-án alapuló első rész Drake és Sully barátságának kezdetét mutatta be, amikor egyesítve erőiket megszerezték Magellán elveszett kincsét, versenyt futva nemcsak az idővel, de Santiago Moncadával (Antonio Banderas) is, aki szerint a kincs jog szerint őt illetné meg. Az első Uncharted-film nem igazán volt a szaksajtó kedvence (mi mondjuk pont nem szidtuk annyira itt a PORT.hun): elég vegyes kritikákat kapott Drake és Sully karakterének újragondolása miatt, valamint azért, ahogyan a franchise egyes karaktereit és díszleteit vászonra vitte. A stáblista utáni térképes jelenet viszont már akkor arra utalt, hogy az Uncharted 2-film majd esetleg a legelső, még 2007-ben kiadott, Drake's Fortune alcímet viselő Uncharted-játék feldolgozása lesz, amelyben Drake az elveszett aranyváros, El Dorado után kutatott.

Uncharted – Amikor Peter Parker ifjú Indiana Jonesnak öltözik

Szórakoztató, de felejthető látványosság lett a kultikus játék adaptációja.

Tovább

 

(via Collider)