Hivatalos: megvan a Sherlock Holmes 3 premierdátuma

2020-ban a Jézuska minden Sherlock-rajongónak elhozza a legszebb ajándékot.

Robert Downey Jr. bokros teendői közt végre helyet kapott a harmadik Sherlock Holmes-film is! A színész igen sok idejét emésztette föl a Vasember megformálása a töménytelen mennyiségű Marvel-filmben, és egyelőre az sem biztos, hogy visszatér-e Vasemberként, az azonban már szinte száz százalékosan biztosnak mondható, hogy kedvenc nyomozónkkal, Sherlockal és kollégájával, Watsonnal 2020 karácsonyán találkozhatunk a mozivásznon. Arról még nincs információ, hogy Guy Ritchie is visszatér-e a rendezői székbe, ő ugyanis az élőszereplős Aladdinnal van épp elfoglalva, de hogy a film létrejön – vele vagy nélküle – az bizonyos.


Még márciusban írtunk cikket arról, hogy Robert Downey Jr. mindenkit megnyugtatott, lesz Sherlock 3, azonban akkor még nem mondott pontos dátumot:


„Jelenleg a Doolittle van a középpontban, amit Joe Roth producerrel közösen csinálok. De 40 más dolgot is tudnék csinálni, például megtanulhatnám a walesi akcentust, ami még a walesieknek sem megy könnyen. Lesz majd újabb Sherlock Holmes-film, fejlesztjük a Parry Mason-sorozatot az HBO-nak, és még mindig meg akarom csinálni a Pinokkiót. Millió ötletem van, de Isten tudja mi lesz velük. Zsinórban csinálom a Bosszúállók 3-4-et és most a Doolittle-t. Ha végre mindennel kész leszek, és egy kis szünetet akarnék tartani, akkor majd nyugodtan hívjanak fel, és mondják azt, hogy megbolondultam!”

via uproxx.com

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu