Hollywoodi sztárok, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra

Íme 22 híresség, aki néha nem a saját nevében ad autogramot, mert az egyszerűbb, mint magyarázkodni.

Állítólag mindenkinek létezik valahol egy hasonmása, és ez nemcsak az átlagemberekre igaz, hanem a hírességekre is. És sokszor a hasonmás is híresség. Most azokat az eseteket gyűjtöttük össze, ahol a sztárok akár egymás dublőrei is lehetnének, és rendre össze is tévesztik őket a másikkal.

Amy Adams és Isla Fisher

Forrás: Getty Images

 

A szemszínkülönbség ellenére az Érkezés és a Lánybúcsú színésznőit gyakran összekeverik. Fisher 2009 januárjában az Allure magazinban viccelődött a feltűnő hasonlóságukkal.

"Ha az Egy boltkóros naplója siker lesz, akkor Isla Fisher szerepelt a filmben" – mondta. "... és ha nem jön össze, akkor Amy Adams volt az."

Fisher egyszer Adams fényképét használta a karácsonyi üdvözlőlapján, és sikerült is becsapnia a családot és a barátokat is.

Natalie Portman és Keira Knightley

Forrás: Getty Images

 

Mindegy, hogy rövid, hosszú, göndör vagy egyenes éppen a hajuk, Keira Knightley és Natalie Portman feltűnően hasonlóan néz ki, akárhogy is párosítjuk őket.

Annyira hasonlítanak egymásra, hogy Knightley játszotta Portman hasonmását, Sabét Star Wars: Baljós árnyakban.

Katy Perry és Zooey Deschanel

Forrás: Getty Images

 

A színésznő eleinte kissé frusztrált volt, amikor a rajongók összekeverték a híres énekesnővel.

"Egy kicsit idegesítő, hogy teljesen őszinte legyek" - mondta Deschanel az MTV-nek még 2009-ben. "Az egyetlen hasonlóságunk az, hogy egy kicsit hasonlóan nézünk ki."

A színésznő azóta már megbékélt a helyzettel.

"Megkönnyebbültem, mert mindenki azt hajtogatta, hogy 'ez a lány annyira hasonlít rád'" – mondta David Lettermannek 2012 novemberében. "Aztán találkoztam vele, és azt gondoltam: 'Hála Istennek, hogy vonzó!'. Aggódtam, hogy ellenszenves személyiség lesz."

Will Ferrell és Chad Smith

A színész és a Red Hot Chili Pepper dobosa tudják, hogy megszólalásig hasonlítanak egymásra, és ezt ki is használják. 2014-ben Jimmy Fallon műsorában, ahol egyformán öltöztek fel, Will eljátszotta, hogy ő Chad, és fordítva, majd egy dobversenyt is tartottak.

Jessica Chastain és Bryce Dallas Howard

Forrás: Getty Images

 

A színésznők jól tudják, hogy a rajongók összekeverik őket.

"Együtt csináltuk A segítséget, és ez volt az első alkalom, amikor megragadtuk egymást, és azt mondtuk: 'Nézzünk a tükörbe'" - mondta Chastain 2015-ben Jimmy Fallonnak. "És részletesen összevetettük az arcunkat, és azt mondtuk: 'Oké, hasonlítunk egymásra'."

Chastain később felidézte, hogyan tévesztették össze a Jurassic World sztárjával, és hogy néha egyszerűen csak beletörődik ebbe.

Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem

Forrás: Getty Images

 

Nem csoda, hogy az Oscar-díjas spanyol színészt, és a The Walking Dead sztárját sokszor összekeverik, ugyanolyan markáns állszerkezete van mindkettőjüknek.

Jennifer Connelly és Demi Moore

Forrás: Getty Images

 

Fiatalon lehet, hogy könnyebb volt őket megkülönböztetni (a vastagabb szemöldökéről még most is kiszúrható Connelly), de a botoxnak hála ma már ikertestvéreket is játszhatnának.

Evan Rachel Wood és Rachel Brosnahan

Forrás: Getty Images

 

A Westwood és A csodálatos Mrs. Maisel sztárja annyira hasonlítanak egymásra, hogy nemrég készítettek is néhány közös fotót a The Wrap számára, hogy bebizonyítsák, nem egyek és ugyanazok.

Hilary Swank és Jennifer Garner

Forrás: Getty Images

 

A kétszeres Oscar-díjas színésznő Conan O'Briennek elmondta, hogy összetévesztették az Alias színésznőjével.

Tényleg. Sőt, az emberek dühösek rám, mert azt hiszik, hogy csak nem akarok autogramot adni nekik vagy szelfizni velük"

- mesélte Swank O'Briennek.

Swank szerint eljutottunk arra a pontra, hogy a rajongók nem hisznek neki, amikor azt mondja, hogy ő nem Garner, ezért inkább rájuk hagyja, és fotózkodik velük.

Swank ezt Garnernek is elmondta, és meglepődve hallotta, hogy ez vele is előfordul.

Jeff Bridges és Kurt Russell

Forrás: Getty Images

 

Bridges a Wired Autocomplete interjújában mesélte el, hogy összetévesztették Kurt Russellel.

"Aláírtam egy Kurt Russell-fotót" - mondta Dakota Johnsonnak. "Az emberek sokszor jönnek hozzám azzal, hogy „Kurt, te vagy a kedvencem."

Bridges azt is elmondta, hogy Nick Noltéval is összetévesztették már.

Margot Robbie és Samara Weaving

Forrás: Getty Images

 

Az eddigi legnagyobb sikerét az Aki bújt című horrorkomédiával elérő ausztrál Samara Weavinget már a befutása előtt is állandóan megrohanták a rajongók… igaz, nem a sajátjai, hanem a honfitársa, Margot Robbiéi.

„Próbáltam már mondani, hogy "Nem, nem az vagyok, akinek gondoltok", de mivel nekem is ausztrál akcentusom van, az emberek nem hisznek nekem.”

Előfordult, hogy egy fiatal Margot-rajongó fotót kért tőle.

Nem volt szívem megmondani neki, hogy nem ő vagyok, így csak álltam ott, és próbáltam utánozni Margot mosolyát

- emlékezett vissza.

via: Insider