Hurrá, Keanu Reeves és Alex Winter tényleg megcsinálja a Bill és Ted 3-at!

Legalább 10 éve ígérgetik, de most már tényleg célegyenesben a Bill & Ted Face The Music.

Minimum 7 éve újra meg újra visszatérő hír, hogy Keanu Reeves és Alex Winter most már aztán tényleg leforgatják a Bill és Ted 3-at. Most végre örülhetnek a rajongók, mert a két színész hivatalosan is bejelentette: Bill & Ted Face The Music címmel jön a harmadik rész, amiben Ted Theodore Logan és Bill S. Preston Esq, a Vad Musztángok nevű rockbanda időutazó tagjai már középkorú, családos emberek lesznek. 

A harmadik rész forgatókönyvét az eredeti írópáros, Chris Matheson és Ed Solomon (aki nem mellesleg a Men In Black franchise atyja is) jegyzik, akik Alex Winter szerint mindketten nagyszerű munkát végeztek. A producer Steven Soderbergh lesz, a pedig rendező Dean Parisot (ő jegyzi többek között Galaxy Questet, a Dick és Jane trükkjeit és számos Monk- valamint Vészhelyzet-epizódot). Ha idén elkezdik a forgatást, akkor jövőre kerülhet mozikba, a legelső film, a Bill és Ted zseniális (más magyar verziókban: oltári) kalandja premierjének 30. évfordulóján.

A franchise-hoz 1990-ben készült már egy rajzfilmes folytatás Bill & Ted's Excellent Adventures címmel. Az MGM stúdió pedig már 2007-ben is belengetett egy csak dvd-n megjelenő Bill és Ted 3-at, de ebből akkor végül semmi sem lett. (via Independent)