Hurrá, saját filmet kap gyerekkorunk kedvenc szuperhős mamókája, Madame Necc!

Állítólag Charlize Theron és Amy Adams is esélyes a Sony-nál készülő Madame Web főszerepére – lehet, hogy előzménysztorit kapunk?

Ugye mindenki emlékszik még Madame Necc-re, aki Amerikában 1980-ban mutatkozott be, a The Amazing Spider-Man 210-es számában, idehaza pedig nem is olyan sokkal ezután, 1989-ben tette tiszteletét A csodálatos Pókember 2. füzetében! Nos, a napokban több megbízható filmes szakportál is arról ír, hogy egy Madame Web munkacímű képregényfilm van készülőben a Sony háza táján, ami egy újabb „Pókember-mentes Pókember-film” lenne a Venom 2 és a Morbius után.

Madame Necc/Web szerepeltetése egyébként azért furcsa, mert ez a drága jó asszony sosem verekedett látványosan a képregények lapjain, mivel az izomgyengeséggel járó, gyógyíthatatlan autoimmun betegsége miatt egy leginkább pókhálóhoz hasonlító, sci-fikbe illő létfenntartó rendszerre volt rákapcsolódva. A pletykák szerint viszont a Sony Charlize Theron vagy Amy Adams főszereplésével képzelné el a filmet, ami így alighanem vagy Madam Necc fiatal éveit mutatná be egy előzménysztoriban, vagy nem is róla szólna valójában a történet, hanem valaki másról... Egy dolog biztos: a filmet S.J. Clarkson rendezi, aki eddig olyan tévésorozatokon dolgozott, mint a Jessica Jones, a Defenders, a Dexter és a Doktor House (és ő volt egy ideig a Naomi Watts-féle, elkaszált Trónok harca spin off showrunnere, valamint a meglebegtetett Star Trek 4 rendezőnője is).

Természetesen amíg eldől Madame Necc/Web sorsa, addig sem maradunk olyan Sony-filmek nélkül, amelyek a Pókember-képregények alapján készülnek. 2021 márciusában láthatjuk a Morbiust, főszerepben a vámpírt alakító Jared Letóval, 2021 júniusában jön a Venom: Let There Be Carnage, míg a harmadik Pókember-mozifilm Tom Hollanddal 2021. november 5-én kerül a mozikba a tervek szerint. (via Uproxx.com & The Independent & The Hollywood Reporter)