Idióta kis animációkkal hangolódhatunk a Tapló télapó 2-re

Hogy mi történt a Tapló télapó első és a hamarosan érkező második része között Billy Bob Thorntonnal és a pufók segítőjével, Brett Kellyvel? Erre ad választ egy rakás rövid animáció, ami kettejük kalandjait mutatja be az áruházi lopástól kezdve a sztriptízbárban kokainozásig.

Több mint tíz évvel az első rész után, november végén érkezik a mozikba a Tapló télapó 2, minden idők talán leginkább obszcén, de közben nagyon is cuki karácsonyi filmje Billy Bob Thorntonnal a főszerepben.

A filmet promotáló szokásos körökön, trailerek, plakátok, rövid interjúk, a készítők egy csokor animációs filmmel is készültek, amikből kiderül, milyen kalandokban vett részt Willie (Billy Bob Thornton) és a pufók haverja, a második részre felnövő Thurman Merman (Brett Kelly).

Van itt minden az autólopástól kezdve a sztriptízbárban kokainozásig minden, természetesen minden a végtelenül naiv Thurman szemszögéből elmesélve, aki a lopásra azt hiszi, 100 %-os árleszállításon kap meg valamit, a kokain pedig csak simán porcukor a szemében.

A többi részt a Movieweb oldalán, vagy erre lehet megtekinteni Youtube-on.

 

(Movieweb)