Idris Elba lett a legszexisebb férfi!

A 46 éves, Golden Globe-díjas sztár a People magazin rangsorában lett első. Nagyon jól esett neki.

Idris Elba, a Luther, a Prometheus és a Thor-mozifilmek sztárja lett az első a People magazin 2018-as Sexiest Man Alive, azaz Legszexisebb Élő Férfi rangsorán. A 46 éves, Golden Globe-díjas brit sztár meglepődött a végeredményen, de nagyon örült neki.

A hírt hivatalosan Jimmy Fallon jelentette be a The Tonight Show-ban, a szokásos stílusában: naná, hogy először azzal viccelődött, hogy ő a legszexisebb élő férfi! A showman megmutatta a péntektől kapható People magazin borítóját, és élő műholdas kapcsolaton keresztül faggatta ki a Londonban tartózkodó Idris Elbát arról, hogy érzi most magát:

Milyen érzés volt? El se akartam hinni, azt hittem, csak szórakoznak. Aztán belenéztem a tükörbe, és úgy éreztem, hogy hé, tényleg nagyon szexi vagyok ma! De azért, hogy őszinte legyek, tényleg nagyon jó érzés volt. Szép meglepetés volt, felturbózta az egómat!

A People magazinnak adott interjújában arról is mesélt, hogy nem volt egyszerű London keleti részén, Hackney-ben felnőnie, Sierra Leone-i és ghánai szülők gyermekeként, akik szigorúan nevelték és fiúiskolába küldték.

Nagyon magas és nagyon vékony voltam, ráadásul úgy hívtak, hogy Idrissa Akuna Elba. Elkezdtem felszedni egy kis súlyt, de egészen addig nem voltam senki, amíg nem nőtt ki a szakállam. Onnantól viszont én voltam a legmenőbb  srác a környéken! Szóval, lúzerek, növesszetek szépen szakállat és szedjetek fel egy kis izmot!

Az előző években egyébként Dwayne Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum és Blake Shelton kapták meg a People magazintól a legszexisebb férfi címet. (via Independent)