Idris Elba mégsem helyettesíti Will Smith-t a The Suicide Squadban

A filmben ugyanakkor így is benne lesz. Hogy is van ez? A casting még nem zárult le – ki tudja, mi lesz még itt a végén?

Korábban arról lehetett hallani, hogy miután Will Smith időpont-egyeztetési problémák miatt kikerült a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatásaként készülő The Suicide Squadból, a Luther című sorozatból és a Thor filmekből ismert színész lesz a helyettese Deadshot szerepében.

Most azonban úgy tűnik, nemcsak Smith, hanem maga a karakter sem lesz benne a rendhagyó szuperhősfilmben. Idris Elba ugyanakkor továbbra is tagja a szereplőgárdának – csak valaki mást fog játszani. A szaklapok úgy tudják, hogy egy teljesen új figurát.

A 2016-os film. Forrás: InterCom

 

James Gunn rendező ugyanis úgy érezte, ezzel nemcsak sikeresen kerüli el, hogy tiszteletlen legyen Smith-szel szemben, de nyitva hagyja a lehetőséget arra is, hogy a színész, Deadshot karakterével együtt a jövőben valamikor esetleg mégis visszatérjen.

Gunn ugyanakkor Elbához is ragaszkodik: már a múltkori hír kapcsán lehetett hallani róla, hogy egyetlen más név sem merült fel Will Smith helyettesítésére, a rendező egyedül Elbát akarta. A casting egyébként még nem zárult le, szóval a forgatás őszi megkezdéséig még akármi történhet. Annyi biztos, hogy a 2021. augusztus 6-án bemutatandó alkotásban Harley Quinn (Margot Robbie), Boomerang (Jai Courtney) és Amanda Waller (Viola Davis) karaktere vissza fog térni.


(via Independent)