Idris Elba oroszlánnal küzd legújabb filmjében

Sok veszély és izgalom vár a nézőkre a Fenevadban, amelyben balul üt ki egy dél-afrikai szafari. Van már előzetes is!

Augusztus 11-én a magyar mozikban is látható lesz Idris Elba legújabb filmje, a Fenevad (ami Amerikában például csak augusztus 19-től lesz látható Beast címmel). A Hobbs & Shaw, a Prometheus és az Öngyilkos osztag sztárjára ezúttal egy hatalmas, magányos oroszlán vadászik, aki be akarja bizonyítani, hogy a szavannán csak egy csúcsragadozó létezhet. Íme az izgalmas előzetes:


A történetben Idris Elba Dr. Nate Samuelst, a nemrégiben megözvegyült apát alakítja, aki visszatér Dél-Afrikába, ahol megismerte feleségét. Ezt az utat régóta tervezték, ám Nate most felesége nélkül, a két lányával, Meredith-tel (Iyana Halley) és Norah-val (Leah Jeffries) utazik el a mesebeli szépségű vadrezervátumba.

Ám ami eleinte egy sebeket begyógyító, lélekbalzsamozó, életre szóló utazásnak indul, csakhamar a túlélésért folytatott félelmetes küzdelemmé válik, amikor egy hatalmas oroszlán a vérszomjas orvvadászok portyázása elől menekülve megtámadja a Samuels családot, és minden embert ellenségnek tekintve vadászni kezd rájuk...

A Baltasar Kormákur (101 Reykjavík, 2 kaliber, A tenger) rendezésében elkészült filmben Dr. Nate Samuels régi ismerőseként tűnik fel Sharlto Copley, a District 9, az Elysium - Zárt világ, a Chappie és a Demóna dél-afrikai születésű sztárja. (via IMDb)