Igazán csodasztikus lett az új Harley Quinn-mozifilm második előzetese!

Margot Robbie nagyon lelkesen bunyózik, robbantgat, valamint cukiskodik egy hiénával Björk It’s Oh So Quiet című dalára.

Amerikában február 7-én, nálunk egy nappal hamarabb kerül mozikba a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), amihez most egy második előzetest is kaptunk a Warner stúdiótól. Ebben már szerepel az a jelenet is, amit tavaly még csak a Sao Paolo-i Comic Con Experience közönsége láthatott: Harley elmeséli, hogy már szakított Jokerrel, így most végre szabadon elintézheti a Gothamben félbemaradt ügyeit. Például belehajthat egy kamionnal az Ace Vegyiüzembe, ami felrobban (ugyebár ő és Joker is ebben a gyárban tett szert a fehér fizimiskájára), aztán jól elpáholhat pár bűnözőt, akik nem szimpatikusak neki. A színpompás és grandiózus előzeteshez kitűnő kísérőzenét talált a Warner: Björk It’s Oh So Quiet című dalát, amire Margot Robbie igencsak lelkesen bolondozik.

Harley Quinn mellett feltűnik még a filmben Rosie Perez, aki Renee Montoyát, az elszánt gothami nyomozónőt alakítja, Jurnee Smollett-Bell, azaz Fekete Kanári, Ella Jay Basco, aki Cassandra Cain (ő a DC-képregényekben egy időben Batgirl volt, itt inkább gyémántlopásba keveredő, kezdő utcai zsebesnek tűnik), Mary Elizabeth Winstead pedig nem más, mint Vadásznő, aki a képregényekben Batman egyik legfontosabb segítőtársa az utcai rendcsinálásban. Ők tehát a címbéli Birds of Prey, azaz Ragadozó madarak lánycsapat, akik móresre akarják tanítani a gothami alvilág királyát, Fekete Maszkot (Ewan McGregor) és a neki dolgozó sorozatgyilkost, Viktor Zsaszt (Chris Messina). Alig várjuk! (via Consequenceofsound.net)