Így fog kinézni Christian Bale főgonosza az új Thor-filmben

Sápadtra maszkírozva, fehér lepelben ijesztget az egykori Batman.

Június elején Chris Hemsworth az Instagram-oldalán közölte a hírt, hogy befejeződött a Thor negyedik részének forgatása, de valószínűleg csak számára ért véget a munka, mert a Daily Mailnek sikerült friss fotókat készítenie a film főgonoszát alakító Christian Bale-ről.

A színészt áprilisban már lencsevégre kapták a forgatás helyszínén, Ausztráliában, de akkor még csak smink nélkül volt látható, kopaszon és kórosan sovány állapotban.

Most az is kiderült, hogy fog kinézni az istenölő Gorrként. A jelek szerint a képregényekben inkább egy szörnyre hasonlító figurának humanoid vonásai lesznek, és CGI helyett főleg sminkkel és maszkkal változtatják meg a színész külsejét.

Gorr, a Mészáros Jason Aaron és Esad Ribic 2013-as képregényében (Thor: God of Thunder #2) debütált. A háttértörténete szerint egy távoli bolygón nőtt fel, és kezdetben tisztelte az isteneket, de rengeteg tragédia érte, szülei, barátai és állapotos felesége is elhunytak, ezért megtagadta az égieket. Később, amikor megtudta, hogy valóban léteznek az istenek, haragra gerjedt, amiért nem hallgatták meg az imáit, és úgy dönt, hogy bosszúból elpusztítja őket. Waititi filmjében elvileg a saját variánsaival együtt száll szembe Thorral, vagyis a Loki című sorozat után ismét a multiverzum kerül majd fókuszba.

Amit még lehet tudni a filmről: visszatér Jane Foster, azaz Natalie Portman, de a Mjölnirrel a kezében mint a Mennydörgés Istennője, Tessa Thompson ismét Valkűrt alakítja, ezúttal Asgard új uralkodójaként, Russell Crowe Zeuszként trónol, de láthatjuk a Thor: Ragnarök asgardi amatőr színjátszó csapatát is újra, Sam Neill mellett már Melissa McCarthy is tagja a lelkes színtársulatnak.

via: Movieweb