Így gonoszkodik Dwayne Johnson a Black Adam nyitójelenetében

A DC virtuális rajongói eseményén a Black Adam mellett beleleshettünk Peacemaker, Aquaman és Shazam új kalandjaiba is.

Azt már megírtuk, hogy az október 16-i virtuális DC FanDome nevű eseményen bemutatták a The Batman és a The Flash előzetesét, de itt volt a premierje többek közt a James Gunn rendezésében készülő The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag spin-off sorozatának is.

A Peacemaker – Békeharcost még júliusban, Az öngyilkos osztag premierje előtt egy nappal jelentették be hivatalosan, és jövő januárban már látható is lesz az HBO Max műsorán. Ismét John Cena alakítja a filmbéli zsoldos karakterét, de Gunn elmondta, hogy rajta kívül is lesz még öt főszereplő, Leota Adebayo (Danielle Brooks), Emilia Harcourt (Jennifer Holland), Vigilante (Freddie Stroma), Clemson Murn (Chukwudi Iwuji) és John Economos (Steve Agee).


A széria nyolc, nagyjából 40 perces epizódból áll majd, és egyetlen nagy, átívelő szála lesz, de minden karakter megkapja a saját háttérsztoriját. Cena korábban elárulta, hogy Az öngyilkos osztag forgatásakor sokat improvizált a jó ízlés határait feszegetve, és ezekből ugyan semmi sem került be a filmbe, de a kísérletezései inspirálhatták az alkotót arra, hogy a pandémia alatt megírja a Peacemaker-sorozatot.

A DC FanDome keretében belenézhettünk Dwayne Johnson szuperhősfilmjébe, a Black Adambe is. Johnson, aki maga is részt vett az eseményen, elmondta, hogy még zajlik az utómunka, de ez a karakter, ez a film és ez az univerzum nagyon régóta a személyes szerelemprojektje.

Ilyen lehetőség egyszer adódik csak az életben. Az igazság az, hogy én Black Adam megformálására születtem.”


A filmben, amelynek 2022. július 29-én lesz a premierje, Dr. Fate szerepét Pierce Brosnan alakítja, aki elmondta, hogy még James Bond-os karrierje se készítette fel a Black Adam forgatására. Előzetes helyett egyébként egyelőre a film nyitójelenetét lehet megnézni, amelyben a főszereplő antihős végez a nyomára bukkanó katonákkal. Black Adam a DC egyik legerősebb szupergonosza, aki egy ponton elvileg szembekerül Zachary Levi Shazamjával is. Utóbbi karakter második filmje, a 2023 júliusában érkező Shazam! Fury of the Gods is kapott amúgy egy teasert. 


A DC FanDome-on Jason Momoa is részt vett: ő egy werkvideóban mutatta be az Aquaman folytatását, amelyben szerinte emelkednek a tétek az első részhez képest, és a környezetvédelem témáját is érintik majd. James Wan rendező úgy nyilatkozott, hogy az Aquaman and the Lost Kingdom érettebb, de ugyanolyan szórakoztató film lesz.



Via: NME / Uproxx