Így mentette meg Edward Norton Leonardo DiCaprio életét

Még 2016-ban történt egy búvárkodás alkalmával. A sztár most mesélt róla részleteket.

A két színész 2016-ban a Galápagos-szigeteken búvárkodott egy közös projekt keretében Sylvia Earle tengerbiológus társaságában. A kaland végén DiCaprio még visszaúszott egy csapat rája miatt, Norton viszont – aki nem mellesleg tapasztalt merülő – rájött, hogy társának nincs elég oxigénje a visszatéréshez.

Az Amerikai história X sztárja most a The Jonathan Ross Show-ban árult el részleteket az esetről, mert szerinte annak idején egy kicsit felfújták a dolgot. „A Galápagos-szigeteken könnyűbúvárkodtunk Sylvia Earle-lel, a nagyszerű oceanográfussal. Már jó ideje ismertem Leót, és tudtam, hogy megőrül az állatokért. Ez tényleg egy gyerekkori szenvedély nála” – kezdte a sztorit a színész.

Forrás: JB Lacroix / Getty Images és Leon Bennett / Getty Images

 

„Egyszer csak elúszott alattunk vagy száz foltos sasrája, és láttam, milyen arcot vág.

Láttam, hogy utánuk ered a kamerájával, de én már 16 éves korom óta búvárkodom, és amikor ránéztem az órámra, tudtam, hogy már a merülésünk végén tartunk.

Ő meg ide-oda cikázott a ráják miatt, és tudtam, hogy ez nem túl jó, szóval követtem, mert úgy voltam vele, hogy ha elkezdi üldözni ezeket az állatokat, nagyon hamar el fog fogyni a levegője, és hát valóban ez történt” – folytatta Norton.

Ezután a színész megosztotta a saját oxigénpalackja tartalmát DiCaprióval, mivel a sztár a kis akciója miatt tényleg kifogyott a levegőből. Szóval bármennyire is szerénykedik Edward Norton, a történetnek továbbra is az a lényege, hogy önfeláldozó segítségnyújtásával megmentette barátja életét.


(via Independent)