Így nézett ki igazából Vasember és Pókember találkozása a Bosszúállók: Végjátékban

Nézd meg a Marvel film kulisszái mögött készült felvételt!

A sikert sikerre halmozó Bosszúállók: Végjáték egyik legmeghatóbb jelenete az a pillanat volt, amikor a Végtelen háború szívszorító zárlatát követően újra találkozott Vasember alias Tony Stark és Pókember alias Peter Parker. Most Robert Downey Jr.-nak köszönhetően azt is megnézhetjük, hogyan készült a jelenet.

A színész az elmúlt hétvégén rakott ki az Instagram oldalára egy kulisszák mögötti felvételt, amelyen azt láthatjuk, ahogy a két sztár, azaz Downey Jr. és Tom Holland motion capture felszerelésben áll a greenbox háttér előtt, és eljátssza a nagy találkozásról szóló jelenetet.

„Stark és Parker újra együtt. A pókösztön nekem is megsúgta, hogy néhányan nagyon reménykedtetek, hogy elérkezik ez a pillanat”

– írta Robert Downey Jr. a videó mellé. SPOILER! Sajnos aki látta a teljes filmet, az tudja, hogy a nagy találkozás nem tart sokáig, és Vasember áldozathozatalával tizenegy év után véget ért a szuperhős története.

Pókemberé azonban kis túlzással még csak most kezdődik, hiszen a Bosszúállók: Végjáték után Peter Parkert hamarosan a Pókember: Idegenben című filmben, a Pókember: Hazatérés folytatásában is viszontláthatjuk. A mozit július 4-én mutatják be Magyarországon, a múlt héten pedig kijött hozzá egy új előzetes.


(via The Wrap)