Így nézett ki igazából Vasember és Pókember találkozása a Bosszúállók: Végjátékban

Nézd meg a Marvel film kulisszái mögött készült felvételt!

A sikert sikerre halmozó Bosszúállók: Végjáték egyik legmeghatóbb jelenete az a pillanat volt, amikor a Végtelen háború szívszorító zárlatát követően újra találkozott Vasember alias Tony Stark és Pókember alias Peter Parker. Most Robert Downey Jr.-nak köszönhetően azt is megnézhetjük, hogyan készült a jelenet.

A színész az elmúlt hétvégén rakott ki az Instagram oldalára egy kulisszák mögötti felvételt, amelyen azt láthatjuk, ahogy a két sztár, azaz Downey Jr. és Tom Holland motion capture felszerelésben áll a greenbox háttér előtt, és eljátssza a nagy találkozásról szóló jelenetet.

„Stark és Parker újra együtt. A pókösztön nekem is megsúgta, hogy néhányan nagyon reménykedtetek, hogy elérkezik ez a pillanat”

– írta Robert Downey Jr. a videó mellé. SPOILER! Sajnos aki látta a teljes filmet, az tudja, hogy a nagy találkozás nem tart sokáig, és Vasember áldozathozatalával tizenegy év után véget ért a szuperhős története.

Pókemberé azonban kis túlzással még csak most kezdődik, hiszen a Bosszúállók: Végjáték után Peter Parkert hamarosan a Pókember: Idegenben című filmben, a Pókember: Hazatérés folytatásában is viszontláthatjuk. A mozit július 4-én mutatják be Magyarországon, a múlt héten pedig kijött hozzá egy új előzetes.


(via The Wrap)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu