Így reagált Tom Hanks arra, hogy egy kvízműsor egyik versenyzője sem ismerte fel

Először hitetlenkedett egy sort, de aztán persze szokás szerint lazán vette, és poénkodott rajta egy csomót.

A színész a napokban a Jimmy Kimmel Live! vendége volt, ahol főleg új filmjéről, az amerikai mozikban múlt péntek óta játszott A Beautiful Day in the Neighbourhoodról volt szó. Az életrajzi film az Amerikában igazi ikonnak számító gyerekműsor-vezetőről, Mr. Rogersről szól: őt játssza Hanks, a hasonlóság kedvéért egy kicsit elmaszkírozva.

Jimmy Kimmel pedig ennek kapcsán bemutatott egy rövid részletet a Jeopardy című amerikai kvízműsorból, amelynek egyik múlt heti adásában az egyik versenyző az „életrajzok” kategóriát választotta, mire egy rövid bejátszás következett a filmből, közben a kérdéssel: „Az A Beautiful Day in the Neighbourhoodban Mr. Rogerst, a közkedvelt gyerekműsor-házigazdát ez a közkedvelt színész játssza”.

És hihetetlen, de a játék három versenyzője közül egyik sem ismerte fel Hankst, csak bámultak meredten, miközben a műsorvezető közölte a helyes választ.

„Most szórakoztok velem! Még csak egy rossz tippjük sem volt? Mondhatták volna például, hogy ez Woody Harrelson. Vagy Mahershala Ali”

– viccelődött a színész, majd hozzátette: „Mégis melyik kategória volt ez? Elhibázott karrierlépések 800 dollárért? Rossz casting 1000-ért?”

Jimmy Kimmel egyébként nem ért egyet Hanksszel (és ebben igazat kell adnunk neki): szerinte a sztár annyira magáévá tette Mr. Rogers karakterét, annyira hasonlított rá, hogy az megzavarta a kvíz játékosait. „Ezt adom, köszönöm!” – reagált Hanks, aki még erre is ráviccelt azzal, hogy „szerintem igazából elvakította őket a piros kardigán, nem láttak semmi mást azon kívül”. Tom Hanks további vicces sztorikat is mesélt egyébként a film forgatásáról, szóval érdemes megnézni a fenti videó többi részét is – ahogy a Family Guy vonatkozó mozzanatait is, amit szintén beágyaztunk.


(via Independent)