Így reagáltak a hollywoodi sztárok Donald Trump győzelmére

Stephen Baldwin örül az új elnöknek, Seth McFarlane szerint nincs annyi Jack Daniels, ami itt segítene.

Hollywoodot hagyományosan demokrata pártinak szokás nevezni, ahol a színészek néhány olyan ismert kivételtől eltekintve, mint Arnold Schwarzenegger vagy Charlton Heston, korábban mindig Kennedyt, Clintont és Obamát támogatták (igaz, Ronald Reagan pont hollywoodi cowboyból lett elnök). A színészek és rendezők természetesen a november 8-i alatt sem titkolták pártszimpátiájukat, és a Twitteren sokan megírták, mennyire örülnek vagy bánkódnak amiatt, hogy Donald Trump lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

A Family Guy atyja, Seth McFarlane például az eredményhirdetés óta folyamatosan csak szitkozódik a Twitter-oldalán. Szerinte nincs a világon az a Jack Daniels-mennyiség, amivel Trump győzelmének hírét el lehet viselni, és még mindig abban bízik, hogy kiderül, ez az egész csak egy rossz álom volt, és amikor felébred, Bobby majd ott vigyorog a zuhany alatt.

Ben Stiller szerint folytatni kell az utat előre, és reménykedni, hogy majd jobb lesz valamikor Amerikának.

Alyssa Milano nagyon letört lett az eredmény láttán:

A Hollywoodban is befutott brit komikus, Ricky Grevais szerint Trump győzelme mellett már nem is olyan szomorú dolog a Brexit.

A Marvel-filmek Hulkja, Mark Ruffalo szerint tovább kell küzdeni, és befejezni azt, amit elkezdtek felépíteni.

A Rém rendes család egykori sztárja, Christina Applegate korán lefeküdt aludni, így csak msot szembesült azzal, hogy Trump nyert. Azt üzeni a nem amerikai rajongóinak, hogy az amerikaiak nem ezt akarták, és most megszakad a szívük.

Paul Feig, a női Szellemirtók rendezője szerint nem történt semmi különös, csak az erős és okos nő helyett egy fájdalmasan középszerű fickót választottak meg elnöknek az amerikaiak.

A szintén Clinton-párti Rose McGowan nem fél, szerinte a mostani lejtmenet után felemelkedés fog jönni, csak persze azt még össze kell hozni.

Azért akadnak olyan sztárok is, akik kifejezetten örülnek Trump győzelmének. Ilyen például Stephen Baldwin, Alec Baldwin kevésbé sikeres, szintén színész testvére.

Vagy a mostanra igencsak eltűnt egykori sztár, James Woods, aki egyenesen az amerikai nemzet szimboliku újraegyesítését várja az új elnöktől.