Ilyen lesz Lady Gaga Harley Quinnként – FOTÓK!

Az elmúlt hétvégén egy rakás forgatási fotó került nyilvánosságra a Lady Gaga és Joaquin Phoenix főszereplésével forgatott Joker: Folie à Deux című Joker-folytatás New York-i felvételeiről, melyekből megismerhetjük Harley Quinn karakterének újragondolt jelmezét és sminkjét.

Az ezúttal is Todd Phillips rendezésében készülő, de állítólag musicalként megvalósuló folytatást 2024. október 4-én mutatják be az amerikai mozik,

így nálunk várhatóan már 2024. október 3-án vásznakra kerül.

Forrás: Gotham / GC Images / Getty Images


A film egyúttal egy szerelmi történet is lesz, és tavaly augusztusban vált hivatalossá, amit jó ideje rebesgettek, hogy Lady Gaga fogja játszani benne Harley Quinnt, Joker szerelmét. Habár korábban már egy teaser és egy közös fotó is napvilágot látott, eddig nem sokat lehetett tudni a Folie à Deux-ről, mert mind a kép, mind a rövid videó nagyon sejtelmes volt.

Forrás: Gotham / GC Images / Getty Images


Az elmúlt hétvégén viszont egy csomó képet lőttek a fotósok a folytatás New York-i forgatásáról, Gaga karakterével a középpontban. A fotók egy részén Harley Quinn „civilben”, arcfestés és különleges kosztüm nélkül látható, ahogy megcsókol egy nőt; illetve vannak olyan fényképek is, amelyeken egy Joker-figura áll mellette, de ez vélhetően nem Phoenix Jokere, csak egy hasonmás.

Forrás: Gotham / GC Images / Getty Images


A többi fotón már – amelyek a filmbeli Gotham City Fellebbviteli Bíróság lépcsőjén készültek, ahol a sztori szerint egy Joker-szimpátiatüntetés zajlik – teljes pompájában láthatjuk Gaga Quinn-kosztümjét. Úgy tűnik, az alkotók a Margot Robbie-féle csiricsáré verzióhoz képest egy sokkal letisztultabb, klasszikusabb formához tértek vissza: az énekes-színésznő fekete bőrminiben, kárómintás fekete harisnyában és egy szintén kárómintás top fölé felvett piros blézerben pompázik, és szemfestése is csak egy hangyányit, de nagyon kreatívan megbolondított fekete tus.

Forrás: MEGA / GC Images / Getty Images

 

(via Getty Images)