Ilyen lesz Robert Pattinson Batman ruhája - VIDEÓ!

Maga a rendező, Matt Reeves osztott meg a Twitteren egy ezt bemutató, közel egyperces videót.

Reeves a Twitter oldalára rakott ki egy 55 másodperces videót, a The Batman próbafelvételét, amelyen azt láthatjuk, ahogy a kamera kicsit körbejárja a Pattinson által alakított karaktert, így fedve fel annak szuperhőskosztümjét. Habár a felvétel nagyon sötét, annyi látható rajta, hogy Batman ezúttal nem a teljes arcát, csak a szemét eltakaró maszkban üldözi majd a gonoszokat.

További újdonság a ruhával kapcsolatban, hogy a mellrészénél található benne egy berakás, ami két pisztolyt formáz: az Independent szerint ezek azok a fegyverek, amelyekkel annak idején meggyilkolták Bruce Wayne szüleit.

A rövidke videó alatt egy hatásos kísérőzene is hallható, és ezzel kapcsolatban a direktor feltárta, hogy a film zenéjét Michael Giacchino szerzi – ennek részletei szerepelnek már a kamerateszten is. Giacchino korábban olyan mozikhoz komponált aláfestő zenét, mint a Doctor Strange, a Pókember: Hazatérés, a L’ecsó vagy a Jojo nyuszi.

A Robert Pattinson mellett Zoë Kravitz (Selina Kyle / Macskanő), Andy Serkis (Alfred, Batman inasa), Colin Farrell (Pingvin), Paul Dano (Rébusz), John Turturro (Carmine Falcone gengsztervezér), Peter Sarsgaard (Gil Colson kerületi ügyész) és Jeffrey Wright (Gordon felügyelő) főszereplésével készülő alkotást 2021. június 25-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Independent)