Ilyet még biztosan nem láttál: mindegyik Disney hercegnő krumpli

Az alkotásban megfáradt művész még egy jó paprikás krumplit is főzhetett.

Az internet legsötétebb bugyraiból bukkant elő a magát nemes egyszerűséggel csak  nevű derék illető, aki krumpliként alkotta újra a Disney hercegnőket. Elment a zöldségeshez, kukázott egy csomó lomot, és létrehozta ezeket a csodálatos installációkat. Ámuljunk és bámuljunk!

Igen, ez a formás darab Elsa a Jégvarázsból.

A koszlott párnán Csipkerózsika pihen. Külön figyelemre méltó a legénylakáshoz illő, tradicionális, zacskós koszt a kredencen.

Sajnos a legutóbbi részeg estéről csak egy fekete paróka maradt, de azért ez is haj, szóval Aranyhajnak teljesen megfelel.

Mint tudjuk, hazafelé futtában Hamupipőke elhagyja a kis topánját. A művésznél csak egy cúgos makkos cipő volt otthon, de sebaj, értjük az utalást. A háttérben ismét a jól ismert elemózsia látható.

Legvégére hagytuk a talán legerősebbet. A rajongók egy része éppen azon munkálkodik, hogy Carrie Fisher iránti tiszteletből hivatalosan is Disney hercegnővé avassák Leiát, ezért ő valamelyest kakukktojás. De a kukából kikotort lelemény dicsérendő: az Enterprise is űrhajó, űr, érted. 

Még több hercegnő a művész galériájában! Reméljük, mindenki élményekben gazdagodott!