Íme a kínos igazság 5 híres csókjelenettel kapcsolatban!

Tony Curtis Hitlert emlegeti Marilyn Monroe-val összefüggésben, Kirsten Dunst szájból szájba lélegezteti Tobey Maguire-t, Heath Ledger majdnem eltöri Jake Gyllenhaal orrát – és egyéb nyalánkságok.

Tony Curtis és a hírhedt hitleres hasonlat

Mi is megírtuk Ezektől a csókoktól undorodtak a legjobban a sztárok című cikkünkben, hogy a Van, aki forrón szereti forgatását követően egy újságírói kérdésre Tony Curtis azt találta mondani, hogy olyan volt Marilyn Monroe-val csókolózni, mint Hitlerrel. Mindez azt a benyomást kelti, mintha a két színész utálta volna egymást, de egyrészt azóta kiderült, hogy Curtis megjegyzését már akkor kiragadták a kontextusból, hiszen a hitleres hasonlatot az a mondat követte, hogy

„mégis hogy kérdezhet tőlem ilyen hülyeséget?”,

másrészt a színész azt is elárulta, hogy az egész csak figyelemelterelés volt, mivel (ahogy arról 2009-es memoárjában vallott) valójában neki és Monroe-nak viszonya volt a forgatás idején – csak mivel mindketten házasságban éltek valaki mással, titkolni kellett a dolgot.


Kirsten Dunst szájból szájba lélegezteti Tobey Maguire-t

A 2002-es Pókember ikonikus képsorában a Dunst által alakított Mary Jane Watson a fejjel lefelé lógó szuperhőst csókolja meg – ami a valóságban meglehetősen nehéz mutatványnak bizonyult (Maguire részéről), némi kellemetlen mellékhatással. „Emlékszem, amikor azt a jelenetet forgattuk, a víz (a sztori szerint esett – a szerk.) belecsorgott az orrlyukaiba, szóval kvázi fuldoklott. De egy csókjelenetről beszélünk, és úgy kellett tennie, mintha épp egy csodás pillanatot élne át, miközben valójában majdhogynem az életéért küzdött” – emlékezett vissza Sam Raimi rendező. „Nem tudtam rendesen levegőt venni, csak Kirsten szája sarkából jutottam pár korty oxigénhez.

Szegény lány. Olyan lehetett a számára az a csók, mintha szájból szájba kellett volna lélegeztetnie”

– tette hozzá Maguire.


Colin Farrellnek a rendező feleségével kellett csókolóznia

Az emlékmás 2012-es remake-jében Colin Farrellnek és Kate Beckinsale-nek számos (egymással) verekedős jelenete volt, de mivel férjet és feleséget alakítottak, csókolózniuk is kellett a kamerák előtt. Ez a színész számára pedig rejtett magában némi kellemetlenséget, mivel Beckinsale történetesen a rendező, Len Wiseman felesége volt (azóta már sajnos nem, mivel 2019-ben elváltak).

„A legkínosabb dolog volt, amit az addigi pályámon átéltem”

– mesélte Farrell egy interjúban; egy másikban pedig arról vallott, hogy a dolog kényelmetlenségét fokozta, hogy Wiseman ráadásul nem tette meg azt a szívességet, hogy a színész kínjait enyhítendő kimenjen addig a helyiségből, amíg felveszik ezt a jelenetet.

Forrás: InterCom

 

Heath Ledger majdnem eltörte Jake Gyllenhaal orrát

Ang Lee 2005-os cowboyrománca annak idején igazi tabudöntögető alkotásnak számított, és a színészek karrierjére is nagy hatással volt – és majdnem súlyos sérüléseket is okozott a számukra. „Heath majdnem eltörte az orrom az egyik csókjelenetben. Megragadott, nekilökött a falnak és megcsókolt. Aztán én ragadtam meg, és én löktem a falhoz és csókoltam meg. És mindez ismétlődött egymás után, mivel többször is felvettük a jelenetet, szóval a végén úgy éreztem magam, mintha a sz*rt is kiverte volna belőlem.

Volt egy verekedős jelenetünk is, hát esküszöm, annak a felvétele közben nem voltak ekkora fájdalmaim”

– mesélte Jake Gyllenhaal a 2004-es forgatás idején a DigitalSpy-nak.

Forrás: SPI

 

Tom Cruise és Kelly McGillis forró csókja

A lázadó Maverick (Tom Cruise) és a vadászpilótákat oktató Charlie (Kelly McGillis) csókjelenete a Top Gun egyik ikonikus pillanatává vált – pedig a gesztus eredetileg nem is volt beleírva a forgatókönyvbe. A képsorban Charlie bevallja Mavericknek az irányában érzett, addig titkolt érzéseit, amikor a férfi váratlanul megcsókolja. A sztori szerint viszont a csókra azért került sor, mert Cruise elfelejtette a szövegét, és ezzel a húzással vágta ki magát a kínos helyzetből.

A szereplők között azonban annyira izzott a levegő, hogy a szenvedélyes csók nagyon is illett a pillanat hevéhez, így Tony Scott rendező benne hagyta a film végső verziójában.


(via Independent)

 

Még több kínos csók

Ezektől a csókoktól undorodtak a legjobban a sztárok

Biztos mindenki irigyelte Tony Curtist, hogy az akkori világ egyes számú szexbombájával, Marilyn Monroe-val csókolozhatott a vásznon, vagy Will Smith-t, amiért Eva Mendesszel – egészen mostanáig. Kiábrándító vallomások a legnagyobb sztároktól.

Tovább