Íme Charlie legújabb angyalai!

Elizabeth Banks, a színészből lett rendező mindhárom főszereplőt megtalálta.

A Sony stúdió állítólag már meg is állapodott a kiválasztott színésznőkkel, Kristen Stewarttal, a közelgő élőszereplős Aladdin-filmben Jázmin hercegnőt játszó Naomi Scott-tal és a még újoncnak számító brit Ella Balinskával. A triót Bosley-ként maga a rendező egészíti ki.

Azt, hogy Stewart érdekelt a hetvenes évekbeli sorozat 2010-es mozifilmes remake-jének a rebootjában, már eddig is beszélték, de eddig nem lehetett tudni, kik lesznek a társai. Naomi Scottra egyébként vélhetően azért esett Banks választása, mivel már dolgoztak együtt korábban, hiszen mindketten szerepeltek a 2017-es Power Rangers-nagyfilmben. Ella Balinskát eddig még csak a Kisvárosi gyilkosságok című sorozat egyik epizódjában láthatták a magyar nézők.

Ella Balinska. Forrás: Wikipédia

 

A Charlie angyalai eredetileg öt évadon át, 1976 és 1981 között futott az ABC-n, majd 2000-ben mutatták be a felhasználásával készült nagyjátékfilmet, Cameron Diazzal, Drew Barrymore-ral és Lucy Liúval az angyalok szerepében. Az akciófilm hatalmas siker lett, összesen közel 265 millió dollárt hozott világszerte. 2003-as folytatása azonban amerikai piacon csalódást keltett (bár nemzetközi vizeken szintén jól muzsikált, így box office-eredménye a 260 milliót közelíti).

Elizabeth Banks és Naomi Scott a Power Rangers premierjén. Forrás: Todd Williamson / Getty Images for Lionsgate

 

„Számomra a Charlie angyalai a hetvenes években történt debütálása óta egyike azoknak az eredeti brandeknek, amelyek az erős nőket ünneplik. A mi filmünk méltó örököse kíván lenni Charles Townsendnek és az ügynökségének, miközben

az angyalok modern és globális új korszakát mutatja be.

Nem is lehetnék izgatottabb, hogy Kristennel, Naomival és Ellával közösen hamarosan elhozzuk a világ rajongóinak a történet egy új fejezetét” – nyilatkozta a rendezőnő.

Kristen Stewart. Forrás: Andrew Toth / Getty Images for Museum Of Modern Art

 

Ez a hamarosan pedig sajnos csúszik egy kicsit, hiszen az eredetileg tervezett 2019. június 7. helyett 2019. szeptember 27. lett a film premierének dátuma. A reboot sztorija szerint egyébként az új angyalok csupán egyetlen akciócsoportot jelentenek az immár globálissá fejlődő Townsend ügynökségnél, amely világszerte kínálja biztonsági és nyomozói szolgáltatását – ez pedig ugye folytatások és spin offok végtelen sorára teremt lehetőséget.


(via Variety)