Ingyen szabadtéri mozi a Cirkóval

  • PORT.hu

25 éve nyílt meg a kultikus pesti artmozi, és ennek örömére minden hónapban más és más meglepetéssel kedveskednek a nézőknek. Július 11-én például egy premierfilmet nézhetünk meg, teljesen ingyen.

25 éve nyílt meg a Cirko-Gejzír mozi. Budapest talán legkarakteresebb artmozija szeptemberben filmfesztivállal ünnepel: a CIRKO25 – Ami kimaradt elnevezésű rendezvényre olyan fontos filmeket válogatnak össze, amiket Magyarországon moziban még nem láthattak a nézők.

Ezenkívül a szeptemberi eseménysorozatig minden hónapban más-más meglepetéssel várják a nézőket: július 11-én ingyenes szabadtéri mozizásra hívják az érdeklődőket a mozi eredeti helyszínére, a VIII. kerületi Lőrinc pap térre.

Forrás: Cirko Film

 

Az ingyenes mozi során pedig Guillaume Canet új filmjét, a Marion Cotillard és François Cluzet főszereplésével készült Együtt megyünk című francia vígjátékot láthatjuk, méghozzá úgy, hogy sötétedéskor, 20.30-tól szabadtéren és a régi vetítőteremben, a Jaromir sörpincében is elkezdődik a vetítés.

Az Együtt megyünk a 2010-es Apró kis hazugságok folytatása, és arról szól, hogy hét évvel a baráti társaság felbomlása után az egykori ismerősök újra találkoznak: a banda egyik tagja ugyanis, Max egy nehéz időszak után visszavonul tengerparti házába, régi barátai viszont úgy döntenek, korábbi ellentéteiket elfeledve hirtelen felbukkannak, és megünneplik a születésnapját. A nem egyértelműen kellemes meglepetést további váratlan helyzetek követik, titkok és elhallgatott vonzalmak derülnek ki, az apróságok mellett pedig sorsfordító eseményekre is fény derül.


(via Cirko Film Másképp Alapítvány)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu