Ingyen szabadtéri mozi a Cirkóval

25 éve nyílt meg a kultikus pesti artmozi, és ennek örömére minden hónapban más és más meglepetéssel kedveskednek a nézőknek. Július 11-én például egy premierfilmet nézhetünk meg, teljesen ingyen.

25 éve nyílt meg a Cirko-Gejzír mozi. Budapest talán legkarakteresebb artmozija szeptemberben filmfesztivállal ünnepel: a CIRKO25 – Ami kimaradt elnevezésű rendezvényre olyan fontos filmeket válogatnak össze, amiket Magyarországon moziban még nem láthattak a nézők.

Ezenkívül a szeptemberi eseménysorozatig minden hónapban más-más meglepetéssel várják a nézőket: július 11-én ingyenes szabadtéri mozizásra hívják az érdeklődőket a mozi eredeti helyszínére, a VIII. kerületi Lőrinc pap térre.

Forrás: Cirko Film

 

Az ingyenes mozi során pedig Guillaume Canet új filmjét, a Marion Cotillard és François Cluzet főszereplésével készült Együtt megyünk című francia vígjátékot láthatjuk, méghozzá úgy, hogy sötétedéskor, 20.30-tól szabadtéren és a régi vetítőteremben, a Jaromir sörpincében is elkezdődik a vetítés.

Az Együtt megyünk a 2010-es Apró kis hazugságok folytatása, és arról szól, hogy hét évvel a baráti társaság felbomlása után az egykori ismerősök újra találkoznak: a banda egyik tagja ugyanis, Max egy nehéz időszak után visszavonul tengerparti házába, régi barátai viszont úgy döntenek, korábbi ellentéteiket elfeledve hirtelen felbukkannak, és megünneplik a születésnapját. A nem egyértelműen kellemes meglepetést további váratlan helyzetek követik, titkok és elhallgatott vonzalmak derülnek ki, az apróságok mellett pedig sorsfordító eseményekre is fény derül.


(via Cirko Film Másképp Alapítvány)