Interjút adott az intim részét megvillantó Chris Evans

Az instagramos baleset még múlt szombaton történt. A sztár most adta az első interjút azóta – és természetesen nem kerülhette el az erre vonatkozó kérdést.

Ahogy arról hétfőn mi is beszámoltunk, úgy esett az eset, hogy Amerika Kapitány megformálója az Instagram oldalán akart élő videóban a rajongóival egy „Ki vagyok én?”-szerű játékot játszani egy alkalmazás segítségével – ám valamit véletlenül félrenyomott, és több milliós követőtáborának az élő adáshoz épp csatlakozó tagjai előtt a színész egy erektált péniszt (vélhetően a saját nemi szervét) ábrázoló képet osztott meg.

Ezt követően természetesen elárasztották a közösségi médiát a f*szos mémek és poénok Evans kárára: az internet népén kívül reagált többek közt a színész bátyja, illetve kollégája, a Marvel filmekben Hulkot alakító Mark Ruffalo is. De maga a sztár is próbálta poénra venni a dolgot, és kirakott egy „na most végre figyeltek rám! akkor november 3-án irány szavazni!” tartalmú tweetet.

Kedden azonban a színész nem kerülhette el, hogy élőben is szembesítsék a kínos incidenssel, ugyanis (videochaten keresztül) a Tamron Hall Show vendége volt, és a műsorvezetőnő nyilvánvalóan rákérdezett az esetre. Evans válaszában kifejtette, hogy nagyon zavarba ejtőnek érzi, hogy az egész világ látta a „cuccát”, de hát muszáj állni az ütéseket.

„Érdekes hétvége volt, sokat tanultam belőle.

(…) És az is kiderült, hogy van néhány olyan fantasztikus rajongóm is, aki tartotta bennem a lelket a történtek miatt” – mondta a színész, aki kitért a „végre figyeltek rám” tweetre is, mondván: „így kell a visszájára fordítani egy baklövést”. A netes „péniszirigységet” ugyanis a sztár arra használta fel, hogy Twitter oldaláról áttereljen mindenkit A Starting Point nevű honlapjára, ami a választott tisztségviselőkkel való kapcsolattartást segíti és a szavazáson való részvételt szorgalmazza – f*szos fotók nélkül.


(via Uproxx)