Ismét depressziójáról mesélt a Szikla

Dwayne Johnson édesanyjáról is feltárt egy nagyon meredek történetet.

A pankrátorból lett színész az egyik legkeményebb és legsikeresebb sztár Hollywoodban, de sosem félt kimutatni sebezhető oldalát. Korábban prevenciós jelleggel többször beszélt már depressziójáról, amivel fiatal felnőttként küzdött.

Másfél évvel ezelőtt például egy rajongója tweetjére reagálva biztatott arra mindenkit, hogy merjen segítséget kérni, 2015-ben pedig az Oprah Winfrey nevével fémjelzett Oprah’s Master Class sorozat egyik érzelmes videójában mesélt arról, hogy élte meg a depressziót, sőt hogy fordította a betegséget karrierépítésre.

A sztár ezek után most is megragadta az alkalmat, hogy a súlyos problémáról beszéljen: közelgő filmje, a Rampage: Tombolás egyik sajtóeseményén elárulta, hogy már kamaszként is depressziós volt. 15 évesen érte el az abszolút mélypontot, amikor is ráadásul a betegség mellett egy másik megrázó eset is történt vele – pontosabban édesanyjával.

A tinédzser Sziklát és anyját, Atát ugyanis kilakoltatták, ami annyira megviselte a szerencsétlen nőt, hogy öngyilkosságot kísérelt meg: belegyalogolt a forgalomba egy autópályán. Szerencsére a kocsik kitértek az útjából, így az asszonynak nem esett baja.

„Kipattant a kocsiból a 65-ös autópálya nashville-i szakaszán, és besétált a száguldó autók közé.

Megragadtam és kirángattam a leállósávra. Ami pedig még meredekebb ebben az öngyilkossági kísérletben, hogy a mai napig nincs róla semmiféle emléke. De talán jobb is így” – mesélte Johnson, aki azt is elmondta, ebből a szomorú eseményből táplálkozva próbál segítséget nyújtani másoknak, amikor azok nehéz időket élnek meg.


(via Uproxx)