Iszonyatosan vagány a Thor 3 régóta várt előzetese

Ha ezt megnézed, vigyorogni fogsz, mint a tök. És igen, ő is benne van.

Thor önálló filmjei eddig nem voltak túlságosan jók. Bár Kenneth Brannagh egy jó kis királydrámát kanyarított az asgardi istenek családi csetepatájából, és egy alapvetően rokonszenves filmben mutatta be a barátságos, tahó villámistent, valami mégis hiányzott belőle. A második rész teljesen félrement, pedig nagyon jól állt neki a space fantasy, vásznon ilyet amúgy sem sűrűn látni: kardokkal az űrhajók ellen. Viszont a sztori béna lett, Loki baromi unalmas, és Christopher Ecclestont is teljesen elpocsékolták a főgonosz űrelf maszkja alatt.

Ahogy egyre monumentálisabbá dagadt a Marvel-univerzum, egyre inkább érezni lehetett, hogy a stúdió áttért a biztonsági játékra: sablonosabbak, kiszámíthatóbbak, kényelmesebbek lettek a filmjeik. James Gunn és A galaxis őrzői üde színfolt volt, és most, úgy tűnik, Marvelék ismét húztak egy merészet.

A Thor 3. részét ugyanis Taika Waititi rendezte, aki már a Hétköznapi vámpírokkal is megmutatta, hogy egy eszméletlenül vicces őrült. A zseniálisan megkomponált, pörgős előzetesben a megnyírt Chris Hemsworth a Led Zeppelin Immigrant songjára akciózik a 80-as évek Flash Gordonját idéző Asgardban. A gonosz Helát játszó Cate Blanchett talán még soha nem volt ennyire dögös, és felbukkan, akire mindenki várt...

... a gladiátor Hulk a Planet Hulkból! Legyen már november most azonnal!!!