Iszonyú vicces, 20 évvel ezelőtti videó került elő az X-Men - A kívülállók forgatásáról!

A 2000-ben mozikba került szuperhősös blockbuster felvételén Hugh Jackman saját hasonmásával verekszik!

Az eddig is tudtuk, hogy Hugh Jackman hihetetlenül jó arc, azóta pedig pláne az, mióta elkezdett megható nosztalgiavideókat kirakosgatni a legelső, 2000-ben mozikba kerülő szuperhősös filmje, az X-Men - A kívülállók kulisszatitkairól. Ez volt ugye az a blockbuster, ami a nyakunkba szabadította a képregényadaptációk mostani áradatát, és ami miatt az 51 éves sztár az elmúlt 20 évét kigyúrtan és pofaszakállasan élte le, miközben nagyjából 2-3 évente adamantium karmok pattantak ki az ökléből. Persze minderről még semmit sem tudott 20 évvel ezelőtt, ezért is viháncolt annyit a forgatáson, ahol saját magával, azaz egy Rozsomák-akciófigurával is összeverekedett! Íme: 

Szóval akkor itt van ez a dolog. Amikor a stúdió megkérdezte, hogy 3 hét alatt formába tudok-e jönni annyira, hogy eljátszhassam Wolverine-t. Naná, hogy megígértem. Te nem így tettél volna? Boldog 20. évfordulót, X-Men-univerzum! #Xmen #20

(via Geektyrant)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu