Itt a bizonyíték, hogy készül az Amerikába jöttem 2!

A Fekete Párduc Oscar-díjas jelmeztervezője kotyogta el, hogy már dolgoznak a 31 éves Eddie Murphy-vígjáték folytatásán.

Tavaly volt 30 éves Eddie Murphy egyik legnépszerűbb vígjátéka, az Amerikába jöttem – csak idő kérdése volt, mikor jelenti be valaki, hogy remake-et vagy folytatást forgat hozzá. Januárban meg is történt a bejelentés, és most a Fekete Párduc Oscar-díjjal jutalmazott jelmeztervezője, Ruth E. Carter egy Instagram posztban fedte fel, hogy már készül a hivatalos folytatás, amiben ismét együtt fog játszani a New Yorkban csetlő-botló afrikai herceg, Eddie Murphy és segédjét alakító Arsenio Hall, a két színész ugyanis Carter Oscar-szobrát ölelgeti a közös fotókon.

A 2020 nyarára beígért Amerikába jöttem 2 rendezője Craig Brewer, a forgatókönyvet Kenya Barris írta. A király szerepére szeretnék megnyerni a 88 éves James Earl Jonest is. Ruth E. Carter egyébként Eddie Murphy régi barátja és kollégája, aki az elmúlt évtizedekben több Eddie Murphy-film stábjában benne volt: ő készítette többek között a Dr. Dolittle 2, az Én, a kém, az Oviapu és Az üresfejű jelmezeit. (via Uproxx)