Itt a Doctor Strange-folytatás előzetese!

A Pókember: Nincs hazaút crazy creditjében látottak után a hivatalos trailer is megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumábanhoz.

A Benedict Cumberbatch által megformált orvosból lett szuperhős legújabb kalandjai közvetlen folytatásai és következményei a Pókember: Nincs hazaútban, a Lokiban és a WandaVízióban látottaknak. Azaz: a multiverzum integritása megsérült, ezért egyéb szörnyek és gonosztevők mellett felbukkan egy gonosz Doctor Strange is (őt már a What If…? című animációs Disney+-szériában is láthattuk korábban).

Forrás: YouTube / Marvel Entertainment


A kizökkent világ helyreállítására Strange mellett Wanda (Elizabeth Olsen) tesz kísérletet. Rajtuk kívül a filmben visszatér Benedict Wong (Wong), Rachel McAdams (Dr. Christine Palmer) és Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo) is, Xochitl Gomez pedig egy új, fiatal hős, America Chavez szerepében debütál, akinek birtokában van a különféle realitásokba való behatolás képessége – ami elég jól jön egy ilyen helyzetben.


A direktori teendőket a Doctor Strange-t rendező Scott Derricksontól Sam Raimi vette át. Derrickson kreatív különbségek miatt lépett vissza a projekttől, de Raimi számára sem ismeretlen a szuperhősvilág, hiszen ő rendezte az első, Tobey Maguire-féle Pókember-filmeket. A forgatókönyvet a Lokit is író Michael Waldron és Jade Halley Bartlett jegyzi, a premierre 2022. május 5-én kerül sor.


(via Variety)

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna helyben megalakult zenekarukba.

 

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu