Itt a nyár, itt egy új cápás B-film!

A Great White-ban a Szextúra és az Amerikai pite: A találkozó sztárja, Katrina Bowden néz szembe a tengeren a nagy, fehér gyilkossal.

Steven Spielberg 1975-ös A cápája óta időről időre újra népszerűek lesznek a tenger kegyetlen gyilkosai, és ilyenkor rendre elárasztják a mozikat (illetve újabban inkább már a különböző on-demand és streaming szolgáltatókat) a különféle cápás filmek. A 2013-ban kitört Sharknado-őrület lényegében a mai napig tart, miközben nevettünk már repülőt elkapó óriáscápán, homokcápán, cápolipon, kétfejű cápán (sőt, háromfejűn is!), de még Jason Statham is tengelyt akasztott nemrég Meggel, az őscápával. Most pedig itt az új őrület, a Great White, azaz a Nagy Fehér, amihez már egy előzetes is kijött a napokban:

A történet, ahogy azt az efféle filmektől már megszokhattuk, nem egy csavaros krimi: fiatalok egy csoportja izgalmasnak ígérkező hidroplános turistarepülésre indul egy egzotikus korallsziget felé, ám a bulizós kirándulás csakhamar rémálommá válik, amikor a repülőjük egy baleset folytán megsemmisül, hőseink pedig kénytelenek egy mentőcsónakban tengődve várni a jobb sorsot, miközben a vízfelszín alatt már ott köröznek a gyilkos óriáscápák...

A július 16-án debütáló film főszereplői Aaron Jakubenko, Kimie Tsukakoshi, Tim Kano és Te Kohe Tuhaka, valamint az a Katrina Bowden, akit korábban a Szextúrában, a Trancsírákban, az egyik Amerikai pite-folytatásban és a szintén tengeri gyilkosokról szóló a Piranha 3DD-ben láthatott a közönség. A Great White egyik producerétől, Michael Robertsontól nem állnak távol a vizes közegben játszódó rémfilmek: ő volt a producere anno a 2007-es Halál a mocsárbannak és a 2010-es A zátonynak is. (via Geektyrant)

Forrás: Piccadilly Pictures