Itt a Sztárom a párom popzenei verziója

Jennifer Lopez játssza Julia Robertset, vagyis a világhírű popdívát, Owen Wilson pedig Hugh Grantet, azaz az átlagembert, akinek megadatik a lehetőség, hogy összejöjjön vele. Borzadj el az előzetesen!

A magyar mozikban jövő Valentin-nap környékén (2022. február 10-én) bemutatandó Vegyél el főhőse, Kat Valdez (Lopez) a világ legszexibb és legbefolyásosabb celebpárjának a fele: társa a menő új szupersztár, Bastian (Maluma). Miközben Kat és Bastian kikerülhetetlen slágere, a Marry Me a slágerlisták csúcsára tör, az előadók a rajongók előtt készülnek egybekelni egy olyan szertartáson, amit számos platformon élőben közvetítenek.

Erre a koncertre rángatja el a lánya és legjobb barátja (Sarah Silverman) az elvált gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet (Wilson). Amikor Kat pár pillanattal a szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével, összeomlik a színpadon, és tekintete megtalálja a Marry Me-, azaz „vegyél el”-táblát tartó Charlie-t (akinek egyébként rajongó lánya nyomta a kezébe a papírt).


Az ihletett őrület pillanatában Kat igent mond a ki sem mondott lánykérésre – és ami impulzív reakcióként indul, lassanként váratlan szerelemmé fejlődik.

De vajon működhet-e egy világsztár és egy átlagember kapcsolata?

Ahogy az már a sztorileírásból is kitűnik, a Vegyél el nem más, mint a nagy sikerű Julia Roberts – Hugh Grant-romkom, a Sztárom a párom könnyűzenei világra lefordított verziója. A dolgot sok rajongóval együtt az Independent is felismerte; egy másik brit site, a Guardian azonban egészen vicces kirohanást intézett a habkönnyű csacskaság ellen: angolul tudók itt pukkadozhatnak rajta.


(via UIP-Duna Film)

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.