Itt az előzetes a Disney Diótörő-filmjéhez a Gilbert Grape rendezőjétől

Most jött ki hozzá az előzetes, ami alapján egy kicsit olyan lesz, mint a Narnia.

Bár már szügyig gázolunk a Diótörőkben, itt van még egy: a Disney 2018-ban fogja bemutatni az E.T.A. Hoffmann által 1816-ban írt Diótörő és az Egérkirály című művének élőszereplős filmfeldolgozását, a Diótörő és a négy királyságot (The Nutcracker and the Four Realms)

A történet főhőse egy Clara nevű kislány (Mackenzie Foy), akinek keresztapja a karácsonyi partin egy aranyszálat mutat meg, mely átvezeti őt egy varászlatos párhuzamos világba. A küldetése pedig az, hogy megtalálja a kulcsot egy családi örökséghez. Ehhez három mesés királyságon kell átutaznia: a Hópelyhek, a Virágok és az Édességek birodalmán keresztül. Utazása során találkozik egy Phillip nevű mézeskalács herceggel, aki segít neki átutazni a veszélyekkel teli negyedik királyságon, hogy megszerezze a kulcsot.

A filmben szerepel még Helen Mirren, Keira Knightley, Morgan Freeman, Misty Copland, Matthew MacFadyen, Jack Whitehall és Miranda Hart.

A rendező Lasse Hallström (Gilbert Grape), de egyeztetésbeli problémák miatt az újrafelvett jeleneteket már Joe Johnston jegyzi.

A film premierje 2018. november 2-án lesz.