Itt az első fotó az új Tarantino-filmből!

Amelyen Leonardo DiCaprio és Brad Pitt látható a nagyon hatvanas évekbeli öltözetükben.

Leonardo DiCaprio osztotta meg Instagramján az első fotót a legújabb, épp készülőfélben lévő Quentin Tarantino-filmből, a Once Upon a Time in Hollywoodból.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

A filmben a színész egy levitézlett westernfilm-szereplőt alakít, Brad Pitt pedig „hű fegyverhordozójaként”, jobban mondva kaszkadőreként jelenik meg.


Brad Pitt a fiatal Robert Redfordnak is elmenne, Leonardo DiCaprio outfitje pedig zseniálisan idézi meg a hatvanas-hetvenes évek divatját a jellegzetes barna bőrjakóval és a mustársárga garbóval, na meg a vasaltélű csúnyabarna nadrággal.

Mivel DiCaprio figurája Sharon Tate (Margot Robbie) és Roman Polanski szomszédságában lakik, a főhősök valamilyen formában a Manson-gyilkosságokban is érintetté válnak. Tarantino szerint a film stílusában a Ponyvaregényt idézi majd, Caprio és Pitt kettőse pedig a legdinamikusabb sztárpáros lesz a vásznon Paul Newman és Robert Redford óta – így nem csoda, hogy a Sony 100 millió dolláros költségvetést biztosít a produkciónak, amit Sharon Tate meggyilkolásának ötvenedik évfordulóján, azaz 2019. augusztus 9-én mutatnak be az amerikai mozik.

Tarantinónak – úgy látszik – sikerül összehozni egy valódi sztároktól hemzsegő filmet: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Kurt Russell, Tim Roth, Timothy Olyphant és Michael Madsen is szerepet vállal a moziban.