Itt az első hivatalos fotó a Joaquin Phoenix-féle Jokerről

Az előzményfilmben festett arcú pszichopata helyett még csak egy rossz humorú komédiás lesz.

Megjelent végre az első hivatalos promóciós kép arról a Jokerről, akit Joaquin Phoenix fog életre kelteni a Warner legújabb képregényfilmjében, amelynek a címe egyszerűen csak ennyi: Joker. A Batman-mentes előzménytörténet 2019. október 4-én kerül majd a mozikba, az eddigi DC-filmektől független, önálló sztorija lesz, és azt a folyamatot fogja bemutatni, hogyan lett egy tehetséges, de kicsit zakkant stand up comedy előadóból „a bűn bohóchercege”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Egy JNapier nevű felhasználó ezt a videót töltötte fel Phoenixről a Twitterre (Jack Napier volt Joker polgári neve a Tim Burton-féle, 1989-es mozifilmben, amiben Jack Nicholson alakította Batman legismertebb ellenfelét):

A film szotijáról még nem sokat tudni, egyelőre csak annyi derült ki róla, hogy nem az eddigi, akciódús Batman-blockbusterek dramaturgiáját követi majd, hanem inkább egy '80-as években divatos neo noir és egy maffiaeposz keveréke lesz. Többek között ezért is lett Martin Scorsese a producere, Robert De Niro pedig az egyik főszereplője. Joker itt még csak egy sikerre áhítozó, megszállott stand up komikus, aki valószínűleg el fogja rabolni egy tévéshow népszerű házigazdáját (ő lesz De Niro), hogy bekerülhessen a műsorába – pont ahogyan a fiatal De Niro tette A komédia királya című, 1982-es Scorsese-filmben(via Geektyrant)