Itt az első trailer a Downton Abbey-film folytatásához!

A 2019-es Downton Abbey után jövőre a Downton Abbey: Egy új korszakkal folytatódik az idehaza is népszerű brit tévésorozat.

Szinte még fel sem ocsúdtak az angol arisztokrácia ügyes-bajos dolgaiért rajongók a tavalyelőtti Downton Abbey-filmből, máris itt a folytatás: a Focus Features 2022. március 18-án mutatja be a Downton Abbey: Egy új korszakot (Magyarországon a UIP-Duna Film forgalmazza a filmet, amit mi már egy nappal korábban, március 17-én láthatunk).

Az új Downton Abbey-ben ismét a felső tízezer életébe nyerhetünk bepillantást: lesz egy nagyszabású esküvő, sőt, a kontinensen is vár egy kaland a főhősökre, hiszen az eredeti sorozatból megismert kékvérű família egészen a francia Riviéráig utazik. A Maggie Smith által megformált, megözvegyült Violet Crawley grófnő ugyanis váratlan bejelentést tesz megdöbbent rokonsága előtt: évtizedekkel korábban találkozott egy bizonyos férfival, aki révén most egy dél-franciaországi villa örökösnője lett...


Simon Curtis rendezőnek számos kiváló színészt és színésznőt sikerült összetrombitálnia a sorozat eredeti szereplőgárdájából, illetve az első filmből: Maggie Smith-en kívül láthatjuk majd többek közt Hugh Bonneville-t, Laura Carmichaelt, Jim Cartert, Brendan Coyle-t, Joanne Froggattet, Rob James-Colliert, Allen Leech-et, Phyllis Logant, Elizabeth McGovernt, Sophie McSherát, Tuppence Middletont, Imelda Stauntont és Penelope Wiltont is.

(via The Hollywood Reporter)

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.