Itt az első videó a Wonder Woman 1984 forgatásáról

Gal Gadot ellenfele nem vacakol holmi dublőrrel, őt magát rángatják kötélen!

Nem sokkal azután, hogy megjelent egy olyan fotó a Wondar Woman 2-ből, amin az új főellenfél, a gepárddá is átváltozni képes Barbara Minerva álldogál egy múzeumban, itt egy forgatási videó is! Ezen a gepárdasszony, Cheetah megformálója Kristen Wiig függ kötélen, alighanem valami akciójelenetben, amiben majd látványosan nagyot kell ugrania (például egy ház tetejére).

Szerintem elég nagy szó, hogy a dróton rángatást maga a 44 éves színésznő vállalta be, és nem a dublőre – annak idején ugyanis ott voltam a Ferenciek terén, amikor az Underworld forgott, és egész nap azt vették fel, ahogy Kate Beckinsale helyett először egy kitömött zsákot(!!!), aztán a színésznő dublőrét rángatják fel-le a Klotild palotából leugrós, pár másodperces jelenethez.

A Wonder Woman 1984 címmel mozikba kerólő második részben, ahogy azt a cím is sugallja, Csodanő a neonfényes-szintipopos '80-as években fog harcolni a gonosz ellen. Nemrég bejárta a filmes szaksajtót egy izgalmas képkocka is: ezen Gal Gadot egy rakás tévé előtt áll, és az egyik képernyőn épp a Dallas Jockey Ewingja vigyorog! Remáljük, a 2019. november 1-jén mozikba kerülő film is olyan hangulatos lesz, mint az eddig megjelent forgatási képek és videók. (via Geektyrant)

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás