Itt az Office űrverziója

Az Office ötletgazdája, Greg Daniels és minden idők legrosszabb főnöke, Steve Carell ismét összeállt egy sitcom erejéig. Az Űrhadosztály a Netflixre érkezik: május 29-től garantált a röhögőgörcs!

Nagyon úgy tűnik, hogy az Űrhadosztályt az hívta életre, hogy a Netflix elveszítette az eddig náluk tanyázó Office epizódjait, mivel azok az április közepén startolt új streamelős szolgáltatónál, az NBC által indított Peacocknál leltek új otthonra – írtuk még az év elején a sitcomról.

Hamarosan le is csekkolhatjuk, milyen az űrbe, illetve előtte egy kiképző bázisra helyezett Office, hiszen az Űrhadosztálynak május 29-én mind a tíz epizódja felkerül a Netflixre – addig pedig lentebb megnézhetjük az előzetest hozzá.

A vígjátéksorozat egy olyan munkacsoport tagjairól szól, akiket azzal bíznak meg, hogy a szárazföldi, vízi és légi egységek után hozzák létre az amerikai hadsereg űrhadosztályát is. Vezetőnek Mark R. Naird tábornokot, egy kitüntetett, mégis elég balféknek tűnő pilótát (Carell) jelölnek ki.

A Naird mellé rendelt tudóst John Malkovich játssza, a főhős feleségét pedig nem más formálja meg, mint egyik kedvenc jóbarátunk, Lisa Kudrow. A Városfejlesztési osztály, a Texas királyai és az Office ötletgazdájaként, illetve A Simpson család forgatókönyvírójaként ismert Greg Daniels által jegyzett szériában szerepel még mások mellett a napokban elhunyt tévés veterán, Fred Willard és Jane Lynch (A 40 éves szűz, Glee – Sztárok leszünk!) is.


(via Uproxx)