Itt van Beyoncé oroszlánkirályos klipje!

A Spirit című dalhoz készült, azon kevés eredeti számok egyikéhez, amit az énekesnő a Disney-klasszikus remake-jéhez írt. A kislánya is felbukkan benne!

Ahogy arról többször is írtunk, Beyoncé kölcsönzi Nala hangját a napokban bemutatandó élőszereplős/CGI alkotásban, amelyben többségében Elton John és Tim Rice dalai szerepelnek majd az eredeti, 1994-es animációs Az oroszlánkirályból, és ezek mellé az énekesnő és szerzőtársai is írtak egy párat, illetve ezúttal ő énekli a Can You Feel the Love Tonight című örökzöldet is, kollégáival, Donald Gloverrel (Simba), Billy Eichnerrel (Timon) és Seth Rogennel (Pumba) együtt.

A most nyilvánosságra hozott Spirit című klip kedden az ABC The Lion King: Can You Feel the Love Tonight című különkiadásában debütált (a csatornának a Disney az anyacége), majd Beyoncé saját YouTube csatornáján is megosztotta. A 4 és fél perces videóban az énekesnőt láthatjuk mindenféle pompázatos ruhában mindenféle pompázatos afrikai helyszínen énekelni.

A sztár háttértáncosai között pedig többször feltűnik – rendre az énekesnőéhez hasonló ruhában – Jay-Z-vel közös kislánya, a hétéves Blue Ivy Carter is. Az előadókat ábrázoló képsorokat pedig természetesen a filmből kivágott részletek váltják, így láthatjuk Rafikit, a kölyök és a felnőtt Simbát, apját, Mufasát és Nalát is.

A Jon Favreau (Vasember, Vasember 2., A séf, A dzsungel könyve) rendezte Az oroszlánkirályt csütörtök éjjel mutatják be az amerikai mozik (nálunk már szerda késő délutántól látható). Habár a közösségi médiában megosztott első kritikusi vélemények még pozitívak voltak, később már vegyes fogadtatásról számoltak be a lapok. Ezzel együtt a filmtől 150–180 millió dolláros nyitónapot várnak.


(via The Wrap)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu